Els baixos del meu bloc
Plantació de marihuana amb mil tones de plantes decomissades esperant per ser cremades
ANÀLISI

Una plantació de marihuana als baixos del meu bloc

Actualitzat
TEMA:
Marihuana

El local que hi ha als baixos del meu bloc de pisos va quedar buit. És un local ampli, a peu de carrer, davant d'un supermercat i a prop del centre de Terrassa. La propietària el va tornar a llogar de seguida. La dona es va treure un pes de sobre perquè és gran i no viu aquí. 

Els veïns vam veure com tapaven els vidres de l'aparador amb paper i durant uns dies van estar entrant i sortint operaris que semblava que posaven a punt el local. Però no van arribar a obrir-hi mai res. Vam pensar que amb la pandèmia s'havien fet enrere.

Amb el temps van venir els talls de llum i aquella olor estranya. Primer no hi vam donar importància, però després alguns veïns es van adonar que hi havia cables que passaven pel celobert que estaven sempre molt calents, massa.

L'electricista va confirmar una sobrecàrrega provocada perquè els llogaters dels baixos havien punxat la llum. Els Mossos ho van tenir clar de seguida i ho van confirmar quan hi van poder entrar. El local era una plantació de marihuana amb tot el que ha de tenir una plantació de marihuana. 

Ja fa temps que els Mossos ho adverteixen, el tràfic de marihuana s'ha convertit en un negoci molt lucratiu per a les bandes criminals. Els mitjans en parlem quan se'n descobreixen grans produccions, però resulta que també hi ha molts locals que s'utilitzen per això en llocs que no ho diríem mai. L'activitat és silenciosa, i si han de moure la mercaderia la mouen de nit. Estan entre nosaltres. I, per cert, si ho fan és perquè hi ha moltíssima gent que en consumeix. I aquests també estan entre nosaltres.

ARXIVAT A:
MarihuanaDrogues
Anar al contingut