Luuk de Jong
Luuk de Jong
ANÀLISI

Un antiheroi anomenat Luuk de Jong salva el Barça

El Barça sobreviu a tres penals en contra i s'emporta els tres punts del Ciutat de València gràcies a un gol in extremis, una altra vegada, de Luuk de Jong. Els blaugranes no guanyaran probablement aquesta Lliga, però ja es comporten com els equips grans. Ja saben, aquelles nits on els persegueix la mandra i pretenen guanyar sense despentinar-se.

Quan se n'adonen van al darrere, i aleshores apareix la qualitat del porter per salvar-los d'una derrota segura, la del davanter centre per empatar i la de la jove perla per avançar-los. Però la nit ha començat malament i aleshores, quan t'empaten al 82 i saps que en una altra dinàmica ja no guanyaràs, apareix la fe, l'ambició, la confiança i fins i tot el pla B. Un antiheroi anomenat Luuk de Jong que aprofita com ningú els minuts des que en té pocs, molt pocs, màxim rendiment a mínima presència.

El Barça haurà de millorar el seu joc si vol allargar la bona dinàmica de resultats, però tant es demostra que has tornat el dia que guanyes sobrat al Bernabéu com el dia que t'endús 3 punts del Ciutat de València després d'un partit pèssim.

ARXIVAT A:
Esports
Anar al contingut