ANÀLISI

Rocío Carrasco torna i és important que ho faci

Actualitzat

Sabeu per què és important que torni Rocío Carrasco? Doncs pels esforços que hi ha per silenciar-la. El que es coneix com a revictimització, vaja. La Rocío ha estat molts anys patint violència social, violència institucional, violència vicària, violència mediàtica i violència domèstica. Totes les maneres que té el patriarcat per fer-nos mal, totes, damunt d'aquesta noia.

La Rocío va decidir denunciar la seva història fa uns mesos. Ho va fer per la tele perquè és el seu àmbit des que va néixer. I perquè li va donar la gana fer-ho així, que ja està bé de buscar-li explicacions raonables a tot. Ho va fer, principalment, perquè li va donar la gana. Queda clar? I, perquè li dona la gana, seguirà explicant la seva vida a la televisió. Ja no busca justícia, busca donar la seva versió de tot el que s'ha explicat d'ella durant 20 anys, ara en relació amb la seva família: tiets garrepes, cosins aprofitats, germanastres traïdors, tietes venudes.. Els posarà a tots al seu lloc.

Els més rancis no us espanteu. Deixarem la lluita feminista de banda i anirem directament al safareig, que és el que a molts ens agrada. O això és el que es preveu, que jo no tinc més informació. Sigui com sigui, us interessi més o menys la premsa del cor, tots hem d'aplaudir que una víctima torni de mica en mica a recuperar la seva vida. I si no us n'alegreu és que, amics, des del carinyo, no heu entès res de res.

Anar al contingut