"El matí de Catalunya Ràdio" s'hi posa ben d'hora, és a tot arreu i escolta a tothom, perquè en temps difícils la ràdio pública és més necessària que mai. Laura Rosel desperta Catalunya per oferir als oients tot el que els cal saber per estar al dia de l'actualitat, en directe des de les 6 del matí, amb informació àgil, l'última hora i les connexions arreu del país i del món, trepitjant el carrer. Si està passant, ho sentirem al programa matinal de la ràdio nacional.

Els protagonistes del dia passen pels nostres micròfons, però també testimonis únics. Volem donar veu als que no en tenen, des del carrer fins a les institucions. I trobar les claus per entendre el món que ve i per aprendre a viure-hi, amb la visió dels que més en saben, experts i especialistes, aprofundint en els principals reptes que preocupen la nostra societat i oferint l'anàlisi més plural, amb noves veus i punts de vista diferents, perquè els oients es puguin formar una opinió pròpia.

El nou matí de Catalunya Ràdio redobla l'aposta per l'entreteniment, en una temporada en què necessitarem nous estímuls: respirar, reinventar-nos, riure, somiar, compartir... Albert Pla, Queco Novell, Jair Domínguez, Santi Villas, Dolors Boatella, en Peyu, Xavier Sala-i-Martin, Carles Porta, Toni de la Torre i Anna Guitart, entre d'altres.

I cada dia, de dilluns a divendres de 12.00 a 13.00, la finestra d'"El matí de Catalunya Ràdio" es tancarà amb "L'apocalipsi", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.

Escolta't, és el teu matí!

Anar al contingut