"El matí de Catalunya Ràdio" manté el compromís decidit per l'actualització constant de la informació, escoltant els protagonistes de l'actualitat i trepitjant carrer, amb connexions arreu del país i del món. Si està passant, ho escoltarem al programa matinal de la ràdio pública.

Amb l'escenari de fons d'una crisi econòmica, social i també climàtica, pararem especial atenció als temes que més afecten el dia a dia dels nostres oients, escoltant-los i fent preguntes a especialistes que ens puguin ajudar a desxifrar l'actualitat.

El programa renova la graella d'entreteniment amb fitxatges com l'actor Àngel Llàcer, el periodista Ricard Ustrell, i els músics Lluís Gavaldà i Joan Miquel Oliver

La nova temporada també incorpora veus d'anàlisi conegudes com la d'Agnès Marquès, Txell Feixas, Lídia Herèdia i Helena García Melero, que s'afegeixen a les de Xavi Coral, Lola García, Xavier Graset, Montse Armengou, Antoni Bassas, Eloi Vila o Alba Alfageme, entre d'altres.

I cada dia, tanquem el programa amb l'humor de "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio", en companyia de Quim Morales, Charlie Pee i Joel Díaz.

Escolta't, és el teu matí! 

Anar al contingut