Robles nomena nova directora del CNI sense esmentar Pegasus ni el Catalangate
La ministra de Defensa, Margarita Robles, aquest dimarts a Madrid
EL MATÍ DE CATALUNYA RÀDIO

Preguntes sense resposta, malgrat la destitució de la directora del CNI

Actualitzat
TEMA:
Espionatge

Espanya s'ha convertit en Barri Sèsam. Una ministra, fent-se la desentesa, mira de dir que ha cessat una inferior matant-la a petons. I, com que no pot dir la veritat, ens intenta convèncer que destituir i substituir són sinònims. Doncs no.

Barri Sèsam: 'El Barça destitueix Koeman i Xavi substitueix Ferran per Dembélé.' Són verbs diferents. Perdoneu la broma, el que vull dir és que els noms, a aquestes alçades, no són gaire importants. El que és fonamental és si Sánchez espiava Aragonès mentre negociava els suports parlamentaris que necessitava per ser investit. Dit en plata: si feia trampes.

Si sembla poca cosa, ampliem el focus: Es tracta de saber si Espanya es defensa d'ella mateixa, en un pacte d'estat del qual formen part el PSOE i el PP, per espiar qualsevol que ells considerin una amenaça: ja sigui catalana, basca i fins i tot espanyola i molt espanyola. Aquestes preguntes encara continuen sense resposta. I marcaran el futur immediat d'aquesta legislatura i el futur d'una democràcia que queda en dubte.

ARXIVAT A:
EspionatgeCatalangatePegasus
Anar al contingut