El líder del PP, Pablo Casado, aixeca el polze a la clausura de la convenció política del partit la Plaça de Bous de València, aquest 3/10/2021. (Ho…
El líder del PP, Pablo Casado, aixeca el polze a la clausura de la convenció política del partit la plaça de Bous de València, aquest 3/10/2021. (Horitzontal)
ANÀLISI

Pablo Casado: afirmar una cosa i la contrària en poc temps

Segur que no és així, però moltes vegades sembla que Pablo Casado diu el primer que li ve al cap. És clar, no és així, és que pensa en cada moment concret què vol sentir el seu públic i què li convé per atacar Pedro Sánchez, però aquesta tàctica de curt termini li fa dir incoherències i afirmar una cosa i la contrària. Per exemple, quan tan aviat acusa Vox de populista com el fica al sac del centredreta. O quan afirma que Puigdemont és soci de Sánchez i amaga que Junts per Catalunya va votar no a la investidura, quan proclama que ha ofert un pacte judicial al PSOE i oblida el bloqueig del PP a la renovació del poder judicial, i quan declara que l'habitatge està molt car però es nega al control del lloguer. 

També pot afirmar que el govern d'Espanya és el més radical d'Europa, i no tenir en compte que els governs d'ultradreta d'Hongria i Polònia estan amenaçats de sanció per coses com la falta de respecte als drets LGTBI. Així va fent, segur que els seus no escoltaran els matisos i li amplificaran el discurs.

Anar al contingut