Màrius Serra a l'"Enigmàrius"
Màrius Serra a l'"Enigmàrius"

"Món Enigmàrius", una fórmula d'èxit: el més vist d'aquesta setmana al portal de la CCMA

El concurs de Màrius Serra ja ha superat el milió de pàgines vistes a internet des que es va estrenar, encara no fa un any

Actualitzat

El "Món Enigmàrius", l'espai diari de Màrius Serra a "El matí de Catalunya Ràdio", és una fórmula d'èxit des del seu naixement. Una fórmula reforçada amb l'estrena, el gener del 2018, del nou interactiu digital. La participació al concurs ha aconseguit un creixement constant, paral·lel al del consum web de l'espai.

Aquesta última dada d'audiència situa el "Món Enigmàrius" com el contingut més consultat de l'última setmana [5 a 11 de novembre] a tot el portal de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals. Prova de l'èxit és el rècord de participació del juny, amb 3.240 persones que van respondre el següent enigma: "Dispersada per la tramuntana", de 9 lletres. Més de 2.300 ho van fer correctament: "Esventada".

L'èxit del "Món Enigmàrius" es complementa amb la bona rebuda que ha tingut també entre l'audiència digital el nou joc lingüístic de Màrius Serra, el "Motacions". Cada dimecres, al web, en Màrius juga amb les paraules i el seu significat. Des de la seva creació al març, la motació més consultada ha estat la de "Bòlit", amb més de 2.000 usuaris únics.

Anar al contingut