Laura Rosel dirigirà i presentarà "El matí de Catalunya Ràdio" a partir del 31 d'agost
El presentador del programa els dos últims estius i director de "Solidaris", Albert Segura, serà el subdirector de Rosel en una nova etapa després de 7 temporades de Mònica Terribas
Laura Rosel dirigirà i presentarà "El matí de Catalunya Ràdio" a partir del 31 d'agost

Laura Rosel dirigirà i presentarà "El matí de Catalunya Ràdio" a partir del 31 d'agost

El presentador del programa els dos últims estius i director de "Solidaris", Albert Segura, serà el subdirector de Rosel en una nova etapa després de 7 temporades de Mònica Terribas

La periodista Laura Rosel dirigirà i presentarà "El matí de Catalunya Ràdio" a partir del 31 d'agost i el presentador del programa a l'estiu, Albert Segura, en serà el subdirector. Aquesta és l'aposta de la direcció de Catalunya Ràdio per substituir Mònica Terribas, proposta aprovada aquest dimecres pel consell de govern de la CCMA. El director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, ha tancat en deu dies l'episodi de la marxa voluntària de Terribas, que va anunciar el seu adeu per sorpresa el 17 de juliol.

Laura Rosel (Sabadell, 1980) copresentava fins ara el programa "Catalunya nit", amb Kilian Sebrià, assumint la segona hora del programa d'anàlisi de l'actualitat. Llicenciada en Periodisme (UAB), va començar a fer ràdio en el periodisme local, a Ràdio Sabadell, des d'on el 2007 va fer el salt a RAC1. Durant deu anys va formar part de l'equip matinal de Jordi Basté a "El món a Rac1" i va editar l'informatiu diari 14/15, a més d'assumir la direcció de les edicions d'estiu del magazín de cap de setmana, "Via lliure".

El 2017 va estrenar la nova etapa de 8tv, amb l'informatiu diari "8 al dia" i només uns mesos després es va convertir en la nova cara del programa líder dels dissabtes a la nit a TV3 "FAQS". El va codirigir durant un any, en què es va arribar a pics d'audiència rècord (21,5%). El 2019 va començar a publicar entrevistes al diari Ara, tasca que combinava amb la presentació d'especials informatius a TV3 ("8M" i "Segon octubre") i amb la direcció de l'editorial d'Ara Llibres.

Albert Segura Arcas (Barcelona, 1982) és el presentador d'"El matí de Catalunya Ràdio" dels festius i de l'estiu les dues darreres temporades i del programa "Solidaris" des del 2017.

 

Director dels documentals "Altsasu: ferides obertes" i "El mirall andorrà", emesos pel "Sense ficció" de TV3. Subdirector de l'Agència Catalana de Notícies. Va ser deu anys corresponsal a Brussel·les i París, i enviat especial per RAC1, 8TV i El Punt Avui. Ha col·laborat amb El Periódico, El Mundo, El9nou, RNE, France24 o TV5MONDE, entre altres mitjans. Llicenciat en Periodisme per la URL i postgraduat per la UAB i la LSE.

Nova generació

El nou "El matí de Catalunya Ràdio" suposa la culminació del projecte de renovació de Catalunya Ràdio iniciat el 2016. Amb Laura Rosel, el programa vaixell insígnia de la ràdio pública estarà connectat amb la gent, amb el carrer, amb el país i amb el món. Ho farà amb un equip renovat, jove i dinàmic per a un programa renovat i dinàmic capitanejat per una dona. Una visió femenina per liderar el mascaró de proa d'una ràdio que ha canviat per créixer i millorar al servei de la gent i del país, segons ha explicat Saül Gordillo, director de l'emissora.

>

"El matí de Catalunya Ràdio" aporta la meitat de l'audiència de l'emissora pública, amb continguts informatius i d'entreteniment de les 6 del matí a la 1 del migdia. En aquesta nova etapa encapçalada per Laura Rosel, 'El matí de Catalunya Ràdio' continuarà incloent el concurs diari de 'L'apocalipsi', que presenten Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.

VÍDEOS RELACIONATS

Anar al contingut