El matí de Catalunya Ràdio

La pregunta amagada als candidats del 21D

L'entrevista de campanya d'"El matí" als candidats a les eleccions al Parlament de Catalunya s'acaba cada dia amb un qüestionari molt particular. Mònica Terribas els trasllada 3 preguntes; dues estan fetes pels oients i l'altra per un dels altres caps de llista a aquests comicis.

Dimarts 19 de desembre Mònica Terribas parla amb Carles Puigdemont, el candidat de Junts per Catalunya, que és a Brussel·les. Qui li pregunta què?

Dilluns 18 de desembre és el torn de Marta Rovira, la número 2 d'ERC. Qui li pregunta què?

Divendres 15 de desembre visita l'estudi 1 de Catalunya Ràdio, Inés Arrimadas, la candidata de Ciutadans. Qui li pregunta què?

Dijous 14 de desembre, el convidat a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio és Miquel Iceta, el candidat del PSC. Qui li fa la pregunta? Què li pregunten?

Dimecres 13 de desembre visita l'estudi 1 de Catalunya Ràdio, Xavier Domènech, el candidat de Catalunya en Comú-Podem. Qui li pregunta què?

Dimarts 12 de desembre, el convidat a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio és Xavier García Albiol, el candidat del PP català. Qui li fa la pregunta? Què li pregunten?

Dilluns 11 de desembre visita l'estudi 1 de Catalunya Ràdio, Carles Riera, el candidat de la CUP. Què li pregunten? Qui li pregunta?

TEMES:
Eleccions 21D

ÀUDIOS RELACIONATS