Amb 466.000 oients, "El matí de Catalunya Ràdio" que dirigeix Laura Rosel aconsegueix 67.000 oients més que l'onada anterior i
Amb 466.000 oients, "El matí de Catalunya Ràdio" que dirigeix Laura Rosel aconsegueix 67.000 oients més que l'onada anterior i 61.000, respecte la mateixa de l'any passat (Catalunya Ràdio / Jordi Ramoneda)
ANÀLISI

Gràcies per deixar que us fem companyia cada dia

Enllaç a altres textos de l'autor imgauto35

Laura Rosel

Directora i presentadora d'"El matí de Catalunya Ràdio"

@laura_rosel
Actualitzat

Sant tornem-hi! Avui a la ràdio també tornem a la rutina i ho fem rebent les notes. Els resultats de la primera onada de l'Estudi General de Mitjans, que sabeu que tres cops l'any fa que totes les ràdios parlem més del que és habitual de nosaltres mateixes. 

És un dia d'alegria perquè Catalunya Ràdio torna a ser la ràdio que més creix. Per segona onada consecutiva, aquesta emissora és la que més nous oients aconsegueix: ja sou 644.000 els que ens sintonitzeu cada dia, 80.000 més, una millora de l'audiència del 14% només en l'últim any. A més, som la ràdio més escoltada per les dones i som també líders en públic jove.

Bons resultats en pràcticament totes les franges del dia, però sobretot a "El matí de Catalunya Ràdio", que fa un salt fins als 466.000 oients diaris. Ara sou 67.000 més els que ens escolteu i estem molt contents. Rècord d'audiència també a "La tarda de Catalunya Ràdio": l'Òscar Fernández i l'Elisenda Carod fan la millor xifra des del 2005, 152.000 oients. Enhorabona! I també bat la seva pròpia marca el "Tot costa" del Jordi Costa i la Sònia Gelmà: 109.000 oients diaris. Felicitats a tots!

També incrementa l'audiència el "Catalunya migdia" de la Gemma Bonet i Catalunya Informació, que arriba als 114.000 oients diaris. I som la ràdio més escoltada a les comarques de Lleida.

Catalunya Ràdio planta cara. Es reivindica basant-se en allò que li és propi: la informació i la proximitat. És el nostre cartell, la marca de la casa: explicar les coses que passen. Passin al costat de casa o a 3.000 quilòmetres, com estem fent cada dia des de fa un mes i mig, amb la guerra d'Ucraïna. Servei públic de primera, combinat amb una aposta per l'entreteniment, l'esport i l'humor.

És el resultat d'una gran feina en equip i la confirmació que perquè les coses funcionin cal confiança i dedicació. Ni presses, ni castells de focs. 

Enhorabona a l'espina dorsal de Catalunya Ràdio, el Departament d'Informatius, referent sempre. La sala de màquines, juntament amb producció i tècnics sempre a punt, encadenant relleus sense descans.

Enhorabona i gràcies, sobretot, a tota la colla de gent amb qui cada dia de cada dia compartim litres de cafè i ens veiem les cares de son. Entrem a treballar quan encara és de nit i tenim la sort immensa de dedicar-nos a això, que és el que més ens agrada, que és fer ràdio. 

"El matí de Catalunya Ràdio" són i el fan, el Dani Gómez, l'Ignasi Abad, la Marta Vives, l'Albert Mercadé, la Marina Romero, la Marta Carreras, l'Anna Escura, el Víctor Villar, el Marcos Garcia, la Montse Barcon, la Judit Pastor, la Carla Verdés, el Jordi Bracons i el Cesc Bertran. L'Eli Espuny, el Jordi Barranca, l'Isaac Salvatierra, la Mònica Muñoz, el Jordi Ramoneda, el Robert Prat i l'Alba Barbosa. Els equips de matinada, amb el Joan Trias al capdavant, que té cura de tot el que passa mentre els altres dormim. L'equip de lingüistes que té cura de totes i cadascuna de les paraules que hem de pronunciar... i quina paciència que tenen amb tots nosaltres.

Per paciència i per constància, la del pinyol d'aquest programa: l'Arnau Maymó i l'Albert Segura.

És una feina que no s'atura mai, la d'"El matí". Matí, tarda, nit i matinada. Sempre hi ha algú teclejant a l'ordinador, pensant continguts, perseguint convidats amb una única cosa al cap: vosaltres, els oients, que sou el motiu de ser de Catalunya Ràdio, i els únics a qui cal tenir en compte quan ens plantem davant d'aquest micròfon, perquè aquesta ràdio és vostra. De ningú més.

Per tant, gràcies per ser-hi. Gràcies per deixar que us fem companyia cada dia, per deixar-nos colar a la cuina, al cotxe o mentre camineu pel carrer. 

Hi seguirem sent, si ho voleu. I hi haurà dies de tot. Dies que estarem més fins i dies que ensopegarem, però ho farem sempre amb el cor a la mà, amb vosaltres al cap. Amb taps a les orelles quan hi hagi soroll i mar de fons de guerres que no són les nostres. Amb l'ànim de compartir, d'informar, d'entretenir, de ser-hi. De fer ràdio, que és el que ens mou.

Comença el tram final de la temporada. Amb les piles carregades entre el sol d'aquesta Setmana Santa i els resultats de l'EGM. Agafem impuls per a les 12 setmanes que falten fins a les vacances. 12 setmanes que faran baixada... farem que facin baixada. Som-hi!

ARXIVAT A:
EGM
Anar al contingut