Triomf als Grammy Llatins d''Alizzz, el productor català de C. Tangana: "Encara no m'ho crec"
Alizzz, productor musical que acaba de guanyar tres Grammy Llatins
El matí de Catalunya Ràdio

Triomf als Grammy Llatins d''Alizzz, el productor català de C. Tangana: "Encara no m'ho crec"

Cristian Quirante, de Castelldefels, ha aconseguit el guardó a la millor enginyeria de gravació pel disc "El madrileño"

Actualitzat
TEMA:
Música

L'àlbum "El madrileño", de C. Tangana, s'ha emportat 3 dels 6 premis als quals estava nominat i ha estat un dels protagonistes de la cerimònia dels premis musicals Grammy Llatins, que s'ha fet a Las Vegas, als Estats Units. La gala ha evidenciat que el duet de C.Tangana amb el seu productor, el català Cristian Quirante (Alizzz), va com un tro:

El treball de C. Tangana ha rebut el premi a la millor enginyeria de gravació, millor cançó pop-rock per "Hong Kong" i millor cançó alternativa per "Nominao", cançons que ha fet en col·laboració amb Andrés Calamaro i Jorge Drexler, respectivament.

Poques hores després de la gala de la XXII edició dels Grammys Llatins, hem pogut felicitar Alizzz a "El matí de Catalunya Ràdio" i no ha amagat la seva sorpresa:

"Era una cosa que pensava que no em passaria mai, és absurd, encara no m'ho crec."

Hauran de passar uns dies per ser conscient del que significa l'èxit que han aconseguit, diu. Guanyar aquests premis, per Alizzz, és el reconeixement d'una feina col·lectiva. El productor català recorda i posa en valors els seus orígens humils:

"Vinc d'una família sense cap artista, el meu pare arregla camions i la meva mare és mestressa de casa. La meva mare estava plorant."

Alizzz creu que fins ara tenien el reconeixement comercial i el de la premsa, però amb els Grammy ja han guanyat "el de la cultura". L'entrega del premi és important, perquè és el màxim reconeixement de la cultura musical llatina, i ja pensa en la celebració:

"Un sopar, una festa, l'after party… I després no sé què farem. Ja us ho diré."

L'anècdota: arribar tard a recollir un Grammy

Alizz explica que C.Tangana i ell feien tard quan han anat a recollir el seu primer Grammy. Mentre Calamaro i Drexler ja havien agafat el primer premi, el productor català i el cantant madrileny han pogut pujar a l'escenari corrent i cridant.

"És la vida, hem fet tard, coses que passen."

Ara, Alizzz torna a casa, a Castelldefels, amb els seus pares i des d'on ell assegura que fa millor música. També aprofitarà per presentar el seu nou treball, "Tiene que haber algo más". Que segur que també triomfa.

ARXIVAT A:
Música
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut