Màrius Serra a l'"Enigmàrius"
Màrius Serra a l'"Enigmàrius"
Balanç: un 30% més de participació que l'any passat

El nou "Enigmàrius" s'estrena amb rècord de participació aquesta temporada

La primera setmana del nou interactiu digital s'ha tancat amb un balanç positiu de participació: un 30% més d'usuaris respecte al mateix període de l'any passat

Actualitzat

Encara no fa dues setmanes que funciona el nou interactiu digital de participació de l'"Enigmàrius" i ja podem dir que els resultats estan sent tot un èxit! D'una banda, pel nombre de participants, amb la xifra rècord d'aquesta temporada aconseguida amb les 2.284 persones d'aquest dimarts. I de l'altra, per l'augment del nombre d'usuaris registrats a catradio.cat, requisit indispensable per participar en els enigmes que diàriament planteja en Màrius Serra a "El matí de Catalunya Ràdio". La xifra, amb el nou interactiu, ha doblat la de l'última edició del popular concurs.

Pel que fa a la participació, ha pujat un 30% amb una mitjana diària de 1.600 persones. En tota la història de l'"Enigmàrius", ja amb 10 edicions, l'enunciat més participatiu és aquest del 7 de novembre del 2014: "Pot contenir paperetes o cendres", de 4 lletres. La resposta: urna. El van intentar resoldre 2.500 persones.

Si encara no t'has registrat, és ben fàcil. Al teu abast, en tres passos. Et permetrà participar en altres concursos de Catalunya Ràdio i TV3.

Anar al contingut