El naufragi del Barça cada cop arriba abans. Per Sònia Gelmà
Barça i Bayern,
ANÀLISI

El naufragi del Barça cada cop arriba abans

Actualitzat

El Barça no va faltar a la cita anual. Aquesta vegada el naufragi va arribar al setembre, cada cop arriba abans. Tampoc va ser cap sorpresa el resultat davant d'un Bayern que és a anys llum de l'actual Barça. "És el que hi ha", va dir Piqué, assumint la realitat: la manca de talent respecte als aspirants al títol és evident.

Una altra cosa és el plantejament de Koeman: conservador, poruc, d'equip petit. Res a veure amb el missatge de les hores prèvies del seu president, que reivindicava el pes de l'escut i fins i tot reclamava la factura pendent amb el Bayern des de Lisboa. L'entrenador, en canvi, va optar per fer-se el mínim mal possible i es va acabar ferint, un altre cop, de gravetat. Un calc del que va passar la temporada passada amb el PSG.

Amb un altre plantejament probablement el resultat hauria estat el mateix, però l'aficionat culer s'hauria estalviat el mal tràngol de sentir-se com si animés el Getafe. Enmig d'aquest escenari desolador, l'esperança queda en mans de joves com Araujo, Gavi, Demir o Balde, mentre que la figura de Koeman queda tocada.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut