De Cospedal, el dia que va anar a declarar a la comissió Kitchen
De Cospedal es va negar a declarar quan va comparèixer a la comissió (Europa Press/Eduardo Parra)
ANÀLISI

Cospedal, Villarejo i la família Corleone

En una coneguda escena d'"El padrí", Michael Corleone es dirigeix al seu germà i li diu allò de "Fredo, ets el meu germà gran i t'estimo, però mai més tornis a prendre partit contra la família". Els inquilins del carrer Génova, que saben fil per randa la trilogia de Francis Ford Coppola, sembla que n'han pres bona nota.

Resulta que el 2013, María Dolores de Cospedal va trucar al comissari Villarejo perquè no es publiquessin els papers de Bárcenas. A la llibreteta a què fa referència la secretària general del PP es registren els noms dels suposats beneficiats per la caixa B del partit: Rodrigo Rato, Francisco Álvarez Cascos, la mateixa Cospedal i un tal M. Rajoy la identitat del qual ni tan sols el CNI i el seu Pegasus han aconseguit desvelar.

"Al cabró del cabró se l'ha d'esclafar", diu Villarejo en referència a Bárcenas. "Jo ho tinc més clar que l'aigua", li respon Cospedal. Suposo que parlen en sentit figurat, tot i que jo aniria amb peus de plom tenint en compte l'alta taxa de mortalitat dels implicats en la trama Gürtel: ja són catorze morts entre suïcidis i accidents.

I és que a qui se li acut prendre partit contra la família.

ARXIVAT A:
PPGürtelLuis Bárcenas
Anar al contingut