L'expresident José María Aznar intervé per videoconferència en el XX Congrés Nacional del PP a Sevilla [EFE/ Julio Muñoz]
L'expresident José María Aznar intervé per videoconferència en el XX Congrés Nacional del PP a Sevilla [EFE/ Julio Muñoz]
ANÀLISI

Aznar i Rajoy, els virus de sempre al PP

Actualitzat

A casa tinc un ordinador que cada vegada que el reinicio m'apareix a la pantalla un escaneig de virus informàtics. Un escaneig que sempre, sempre, sempre detecta els mateixos virus i mai sé com eliminar-los. És evident que el meu PC no és el PP, però diria que en això dels virus, s'hi assemblen prou.

I és que el Partit Popular s'acaba de reiniciar en un congrés nacional perquè la màquina havia petat. Al congrés de Sevilla Núñez Feijóo s'ha convertit en el nou líder del partit, i ha venut l'Espanya diversa, la moderació i el sentit d'estat. Pablo Casado ha renunciat a totes les seves funcions i ha marxat amb una llarga ovació que ha sonat a ganivetada col·lectiva.

Díaz Ayuso ha deixat clar a Feijóo que si no ha vingut per guanyar la seva ombra serà sempre present. Però a Sevilla a Feijóo li han aparegut els dos virus de sempre. Els de dos expresidents: Aznar i Rajoy. El primer ha convidat l'extrema dreta de Vox a tornar allà d'on ha sortit, al PP. I el segon, Rajoy, ha tornat a fer una altra exhibició d'El Club de la Comedia. Feijóo haurà de decidir, ara, si vol eliminar aquests virus. I si és així, el més difícil: com fer-ho.

ARXIVAT A:
PPMariano RajoyJosé María Aznar
Anar al contingut