Arruïnar el Barça té algun preu?
ANÀLISI

Arruïnar el Barça té algun preu?

Actualitzat

A falta de grans cracs sobre la gespa, Laporta va lluir ahir el seu fitxatge estrella de la temporada, el nou director general del club –o CEO, com en diuen els moderns–, Ferran Reverter. El nou màxim executiu del Barça va sortir a l'escenari com ho fan els responsables d'Apple quan volen presentar un nou telèfon: sense faristol, sense papers i sense corbata. I mentre anava passant diapositives –o "slides", com en diuen els moderns– ens donava detalls d'una realitat que ja fa mesos que sabem: la gestió de Bartomeu i la seva directiva ha fet tremolar els fonaments del Barça fins al límit de l'enfonsament.

Les xifres són tan catastròfiques que fan por només de sentir-les, però a aquestes altures ja hem vist tantes vegades la pel·lícula de terror que quan surt el psicòpata amb la serra mecànica ja no ens espantem. Potser seria hora de saber si tanta mala gestió tindrà alguna conseqüència, si arruïnar el club té algun preu. Però aquest dubte, que ahir era el que més s'esperava resoldre, de moment continua als llimbs, mentre s'acaba una altra investigació –o "forensic", com en diuen els moderns–.

Mentre continuem esperant, això sí, hem descobert en Ferran Reverter, un nou portaveu del Barça solvent i seriós. Llàstima que, segons ens diuen, el sentirem poc.

Anar al contingut