"El matí de Catalunya Ràdio" segueix l'inici del judici de l'1-O des de Madrid

Mònica Terribas.

Mònica Terribas.

Dimarts, 12 de febrer, a partir de les 7.00, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas des de Madrid, farà el seguiment de l'arrencada del judici de l'1-O.

A partir de les 8.15, entrevistes amb Francesc Homs, coordinador de les defenses de Josep Rull, Jordi Turull i Joaquim Forn; Joan Ignasi Elena, portaveu jurídic dels encausats d'ERC, i Marcel Mauri, vicepresident d'Òmnium Cultural.

A partir de les 8.45, la tertúlia amb José Antich, director d'El Nacional; Neus Tomàs, subdirectora d'Eldiario.es; Ferran Casas, subdirector de Nació Digital, i Alejandro Tercero, subdirector de Crónica Global.

A les 10.30, taula de juristes per analitzar l'inici del judici, amb Anaïs Franquesa, advocada penalista i codirectora del Centre Irídia; Joaquín Urías, professor de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla i exlletrat del Tribunal Constitucional; Raúl Ochoa, advocat penalista i membre de la Unión de Abogados Penalistas de España, i Lluís Mestres, advocat i membre de l'Associació Atenes - Juristes pels drets civils.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio