"El matí de Catalunya Ràdio" i "L'oracle", demà, en directe des de Frankfurt

Catalunya Ràdio emetrà demà en directe des de la Fira del Llibre de Frankfurt el magazín matinal que dirigeix i presenta Antoni Bassas i "L'oracle", amb Xavier Graset.

Actualitzat
Antoni Bassas realitzarà per segon dia consecutiu "El matí de Catalunya Ràdio" des de l'estudi que l'emissora ha muntat al recinte de la Fira del Llibre de Frankfurt. A tres quarts de deu, Antoni Bassas entrevistarà Josep-Lluís Carod-Rovira, conseller de la Vicepresidència de la Generalitat.
A més, des de l'estudi de Frankfurt, Eva Piquer farà la ‘Contraportada'. Hi haurà tertúlia d'actualitat amb Francesc Marc Álvaro, Gemma Lienas, Joan Tàpia i Jaume Roures. I Màrius Serra proposarà una nova edició de ‘Lecturàlia' i el superenigmàrius, amb els escriptors Imma Monsó, Jaume Cabré i Jordi Puntí. I més tard, Antoni Bassas entrevistarà el catedràtic de filologia a la Universitat de Frankfurt, Til Stegmann.
A les tres de la tarda, Xavier Graset realitzarà una edició especial de "L'oracle" coincidint que la cultura catalana és la convidada d'honor de la Fira de Frankfurt 2007. Des del recinte firal, farà tertúlia amb l'escriptor Mathew Tree; la periodista Eva Piquer; el filòleg Modest Prats; Ester Pujol, editora de Columna, i Borja Sitjà, director del programa artístic de la cultura catalana a Frankfurt.
"El matí de Catalunya Ràdio" és el programa més escoltat de Catalunya i s'emet de dilluns a divendres de set del matí a dotze del migdia.
"L'oracle", l'espai de tertúlia dels migdies de Catalunya Ràdio, s'emet de dilluns a divendres de les tres a les quatre de la tarda.
Anar al contingut