Laura Rosel
Laura Rosel

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Viggo Mortensen i Yanis Varoufakis

Demà, divendres 2 d'octubre, a partir de les 08.45, "El matí de Catalunya Ràdio", entrevistarà l'actor Viggo Mortensen i l'economista Yanis Varoufakis. A més, inclourà un reportatge a l'estudi de l'escultor Jaume Plensa

A les 07.40, a "Veus de la Covid" es parlarà de l'evolució de la pandèmia amb Àlex Arenas, físic i investigador de la Universitat Rovira i VirgiliA partir de les 08.45, Laura Rosel entrevista Yanis Varoufakis, economista, exministre de Finances de Grècia i activista de l'Esquerra Global.

A les 09.05 és l'hora de la tertúlia amb Ferran Casas, subdirector del Nació Digital; Francesc Canosa, periodista i director de La Mira; Anna Grau, periodista i escriptora, i Toni Bolaño, periodista.

A partir de les 09.50, connexió amb Oriol Serra, corresponsal de Catalunya Ràdio a Berlin per recordar els 30 anys de la reunificació alemanyaA les 10.05, el resum de la setmana amb Queco Novell, periodista, actor i humorista. I a les 10.20, un reportatge de Jaume Plensa, escultor i artista, amb qui hem conversat i passejat pel seu estudi de Sant Feliu de Llobregat.

A les 10.45 hi ha una entrevista prevista amb Viggo Mortensen, actor que acaba de rebre un Premi Donostia en reconeixement a la seva trajectòria i que debuta com a director en la pel·lícula "Falling" que s'estrena als cinemes avui.

A les 11.07, Cinema amb Àlex Gorina, crític de cinema. Realitzador de "La finestra indiscreta" i "L'audiovisual" a Catalunya Ràdio, amb qui repassem la cartellera cinematogràfica. I després, a les 11.20, l'espai "Deixa que soni" amb les recomanacions musicals de Miqui Puig, músic i cantant que presenta a iCat el programa "Pista de fusta", Blai Marsé, periodista musical de Catalunya Ràdio que presenta a iCat el programa "5 songs", i l'original aportació de Jordi Costa, realitzador del programa " Tot Costa ".

L'espai inclou també l'entrevista amb el grup musical Sidonie, que avui publica el seu nou disc: "El regreso de Abba". Amb Marc Ros, cantant; Axel Pi, bateria, i Jesús Serna, baix. I per acabar, "Entre tots no em fem un", amb Roger Escapa, Juliana Canet, Elisenda Carod, Òscar Fernández i Jordi Costa.

El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut