Albert Segura.
Albert Segura.

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Teresa Cunillera, delegada del govern espanyol a Catalunya

Dimarts 20 d'agost, a partir de les 08.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Albert Segura, entrevista Teresa Cunillera, delegada del govern espanyol a Catalunya.

Actualitzat

A partir de les 09.00, el programà farà tertúlia amb Laura Pous, periodista de l'ACN; Marc Colomer, director de l'ACN; Lola García, directora adjunta de La Vanguardia, i Sònia Andolz, politòloga, experta en conflictes i seguretat internacional. A més, es farà un curset de patinet elèctric, amb la participació de Miquel Pinel, director de qualitat i continguts de l'autoescola Hoy-Voy.

A continuació, "Quadern feminista", amb Alba Fernández Pous, tractarà el tema de les famílies enllaçades amb Jenn Díaz, escriptora i diputada d'ERC al Parlament; Mariona Carbó, treballadora social i coordinadora de Diversitat Familiar, i Mireia Izard, periodista de Catalunya Ràdio.

A les 10.30, el "Tres generacions", amb Tomàs Alcoverro, que va ser corresponsal al Pròxim Orient; Mònica Bernabé, que va ser corresponsal a l'Afganistan, i Carola Solé, excorresponsal a Veneçuela, Mèxic i el Brasil.

Després, a les 11.00, a "Futur present", l'Olga Vallejo tractarà el tema del sentit de l'humor amb Facu Díaz, presentador i humorista; Lucia Lijtmaer, periodista i escriptora; i Isa Calderón, guionista. A les 11.30, la secció "Catalunya tropical", amb Manel Vidal i Joel Díaz.

I, finalment, el programa acabarà amb l'actuació de Pavvla i l'"APM?".

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de set del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio
facebook.com/maticatradio
twitter.com/maticatradio
instagram.com/maticatradio
youtube.com/maticatradio
telegram.me/maticatradio
spotify.com/maticatradio

Anar al contingut