Dimarts al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Sandro Rosell, expresident del Futbol Club Barcelona

Demà, dimarts, "El matí de Catalunya Ràdio" seguirà l'actualitat del dia i posarà especial atenció a dos llibres publicats a partir de les experiències a la presó de l'expresident del Barça, Sandro Rosell, i el president d'ERC, Oriol Junqueras.

A primera hora, a les 7.30, el programa continuarà seguint l'evolució de la pandèmia  amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

A les 8.50, Mònica Terribas entrevistarà Sandro Rosell, expresident del Futbol Club Barcelona, que presenta el llibre "Una forta abraçada. Sis-cents quaranta-cinc dies i nits", editat per Rosa dels Vents.

A partir de les 9.25, tertúlia amb Ramon Besa, redactor en cap del diari "El País"; Jordi Pina, advocat; Carme Lluveras, coach de bàsquet, i Joan Vehils, periodista.

A les 10.30, "El matí de Catalunya Ràdio" s'endinsarà en el llibre "Parlant amb tu d'amor i llibertat", d'Oriol Junqueras, en què parla d'amor fent un repàs dels clàssics de la literatura universal a través de cartes escrites des de la presó. Hi intervindran Artur Junqueras, pare d'Oriol Junqueras, i Anna Valverde, voluntària a Lledoners des de fa set anys i una de les persones que ha viscut de prop tot el procés que ha culminat amb la publicació del llibre.

Pels volts de les 11.10, la secció "Amb xarxa o sense", dedicada al món de la tecnologia, amb Albert Murillo, director i presentador del programa de Catalunya Ràdio "Generació digital"; Albert Cuesta, periodista i analista especialitzat en electrònica de consum i tecnologies de la informació, i Genís Roca, soci director de RocaSalvatella.com. A continuació, a les 11.50, "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut