DIMARTS, A LES 8.45

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista la consellera de Justícia, Ester Capella, i l'actor Carlos Cuevas

Demà dimarts, a les 8.45, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, entrevistarà la consellera de Justícia, Ester Capella, per parlar de l'aprovació de la llei de memòria democràtica. El programa també parlarà amb Carlos Cuevas, actor de la sèrie "Merlí: Sapere aude", que s'estrena a TV3.

Laura Rosel_El matí de Catalunya Ràdio
Laura Rosel

A les 07.35, a "Les veus de la Covid", el programa analitzarà l'evolució de la pandèmia amb Magda Campins, cap de Medicina Preventiva i d'Epidemiologia de l'Hospital Vall d'Hebron.

A les 8.45, Laura Rosel entrevistarà Ester Capella, consellera de Justícia, el dia en què el govern espanyol aprova la llei de memòria democràtica.

Tot seguit, a les 9.15, taula d'anàlisi, l'endemà de l'inici del curs escolar, amb Sara Cañete, periodista de Catalunya Ràdio; Laia Vicens, periodista del diari ARA; Jaume Funes, periodista psicòleg i pedagog, i Pau Rodríguez, periodista del Diario.es.

El programa connectarà, a les 9.50, amb Marina Romero per parlar sobre l'aplicació de les sancions per infringir les mesures de la zona de baixes emissions.

Després, a les 10.07, "Informe econòmic", amb Xavier Sala-i-Martín, catedràtic d'Economia i professor a la Universitat Columbia de Nova York, que parlarà de la fusió de CaixaBank i Bankia i de la nova llei per regular els preus del lloguer.

"El matí de Catalunya Ràdio" parlarà, a les 10.30, amb el raper Valtònyc en el moment en què es faci pública la sentència del Tribunal d'Apel·lació belga sobre la seva entrega  a Espanya.

A partir de les 10.40, entrevista a Carlos Cuevas, actor de la sèrie "Merlí: Sapere aude", que s'estrena aquest dilluns, a TV3.

A les 11.07, "Hola, segle XXI", amb Genís Roca, empresari, especialista en processos de transformació de models de negoci i cultura digital i coordinador del grup de treball Catalunya 2022, que demà convidarà Oriol Amat, degà de la Barcelona School of Management - Universitat Pompeu Fabra i vicedegà del Col·legi d'Economistes de Catalunya, que acaba de publicar el llibre "L'ampolla mig plena: aprendre de les crisis i dels que ho fan millor".

Tot seguit, a les 11.30, serà el torn d'"Història", amb Jordi Creus, editor de la revista Sàpiens, que parlarà de teatres, cabarets i d'una de les artistes més importants de la primera meitat del segle XX, Raquel Meller, que va debutar al teatre Arnau de Barcelona el 16 de setembre del 1911.

Després, a les 11.45, "Les històries del Quico Sallés", periodista al diari El Món, que s'endinsarà en el món de l'espionatge.

I a les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats David Marcé i David Olivares, tots dos actors del programa "Polònia" de TV3.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut