DILLUNS, A LES 8.30

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Jaume Collboni, candidat del PSC a Barcelona

Mònica Terribas.

Mònica Terribas.

Dilluns, 14 de gener, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà a Jaume Collboni, candidat del PSC a l'alcaldia de Barcelona.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia amb Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG; Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB, i Jordi Cañas, exdiputat de Ciutadans.

A partir de les 10.30, la tertúlia esportiva amb Sònia Gelmà, realitzadora del programa "Tot costa"; Ramon Besa, redactor en cap d'"El País"; Dani Ballart, entrenador del CN Sant Andreu, i Danae Boronat, periodista esportiva a BEIN La Liga i a Movistar Liga de Campeones.  

 

Entrevista a l'escriptor Santi Baró

A partir de les 11.00, "Lecturàlia", amb Màrius Serra, que a l'espai "Els arbres no s'ho mereixen" parlarà amb Enric Gomà, escriptor i lector de diccionaris, i amb Meritxell Utset, de la Llibreria Cinta de Terrassa. La secció inclourà també l'entrevista a Santi Baró, autor de la novel·la "La filla de la tempesta" (Edicions 62, 2019).

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio