"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista el científic Elías Campo amb motiu de La Marató

Mònica Terribas.

Mònica Terribas.

Divendres, 14 de desembre, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà el doctor Elías Campo, director de Recerca de l'Hospital Clínic, de l'Institut d'Investigacions Biomèdiques August Pi i Sunyer (IDIBAPS) i de la Fundació Clínic per a la Recerca Biomèdica i un dels científics més influents del món, amb motiu de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona.

Després de l'entrevista, la tertúlia de periodistes amb Albert Sáez, director adjunt d'"El Periódico de Catalunya"; Álex Sàlmon, director d'"El Mundo de Catalunya"; Anna Serrano, cap de política d'"El Punt Avui"; Esther Vera, directora de l'"Ara", i Jesús Rodriguez, periodista de La Directa.

 

El canvi climàtic a Catalunya i entrevista al cantant Dyango

A partir de les 10.00, la secció "I visca la terra", amb Laia Claret i Gerard López, analitzarà els efectes del canvi climàtic a Catalunya amb el doctor Pere Fullana, director de la Càtedra Unesco de Cicle de Vida i Canvi Climàtic; Jaume Cambra, apicultor, biòleg i professor de Botànica a la UB, i Maria Rovira, especialista en el sector del vi i  responsable de Política Territorial de la Comissió Permanent de l'Alt Penedès de la Unió de Pagesos i membre de la Comissió Permanent Nacional del sindicat.

A partir de les 11.30, "Deixa que soni" amb Miqui Puig, Blai Marsé i Roger Escapa. La secció inclourà l'entrevista al cantant Dyango, que el proper dijous, 20 de desembre, actua al Palau de la Música en el marc de la "Gira: 50 anys", amb què s'acomiada dels escenaris.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/elmatidecatalunyaradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio