Dilluns al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" entrevista Alberto Garzón, ministre de Consum

Dilluns, "El matí de Catalunya Ràdio" analitzarà l'actualitat i seguirà els efectes de la crisi del coronavirus amb el ministre de Consum del govern espanyol, Alberto Garzón, amb qui tractarà de temes com el turisme i el canvi de model productiu, la demanda contra les aerolínies i els pressupostos.

Com cada dia, a les 7.30, el programa farà balanç de l'evolució de la pandèmia amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

A les 8.35, Mònica Terribas entrevistarà Alberto Garzón, ministre de Consum, per parlar de la demanda contra les aerolínies per no haver tornat els diners de bitllets cancel·lats per la pandèmia, del turisme i del canvi de model productiu, de la sortida de la crisi de la Covid-19, del joc online, del govern de coalició i dels pressupostos.

A partir de les 9.15, tertúlia d'actualitat amb Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC, i Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la Universitat de Girona. A continuació, a les 10.35, començarà la tertúlia esportiva amb Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Carme Lluveras, "coach" de bàsquet; Ricard Torquemada, director de "La TDT" de Catalunya Ràdio, i Dani Ballart, entrenador de waterpolo del Gezira Sporting Club del Caire.

La secció "Lecturàlia" arribarà a les 11.10. Aquesta setmana, l'espai dedicat als llibres, les lletres i la literatura amb els escriptors Màrius Serra i Enric Gomà, inclourà una entrevista a Eva Baltasar, escriptora que presenta la novel·la "Boulder", publicada per Club Editor. Pels volts de les 11.50, "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut