Dimecres al matí

"El matí de Catalunya Ràdio" descobreix el projecte Arrels, que vol impulsar un mercat de pagès en xarxa

Demà, dimecres, "El matí de Catalunya Ràdio" analitzarà l'actualitat del dia, presentarà el projecte Arrels, que vol posar en contacte petits productors amb tothom que hi estigui interessat a través de la xarxa, i parlarà del nou programa de TV3 "Per què volen els avions?".

A primera hora, a les 7.30, el programa continuarà seguint l'evolució de la pandèmia  amb el doctor Antoni Trilla, cap d'Epidemiologia de l'Hospital Clínic.

Cap a les 8.45, arribarà la tertúlia d'actualitat amb Jordi Borràs, fotoperiodista; Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses; Sara González, periodista de política del Nació Digital, i Xavier Vendrell, empresari.

A partir les 10.10, la secció "En primera persona del plural" es dedicarà a descobrir el projecte Arrels, un portal web, una revista trimestral i una ràdio que impulsen un mercat de pagès en xarxa que, amb un sol clic, posa en contacte els petits productors del país amb cada persona que hi estigui interessada. En parlaran Josep Sucarrats, impulsor del projecte "Arrels. El món que torna"; Ester Gomis, pagesa d'avellana i oli de Can Rosset, a Vilallonga del Camp, i Pilar Sanmartín, de Cellers Bàrbara Forés, a la Terra Alta.

A les 10.45, l'espai per a la reflexió "Racó de pensar", amb el filòsof i professor Xavier Antich, inclourà una entrevista a Miquel Berga, professor de Literatura Anglesa a la Universitat Pompeu Fabra, gran coneixedor de la cultura anglesa, que ha publicat extensament sobre George Orwell i altres escriptors anglosaxons relacionats amb la Guerra Civil.

La secció "Mediats i serioses" començarà cap a les 11.10, amb l'actualitat televisiva de la setmana a càrrec d'Àlex Gutiérrez i Santi Villas, i les propostes serièfiles amb Sílvia Comet, Cristina Bordas i Víctor Sala. Durant l'espai, conversaran amb Eloi Colell Vidal i David Fontseca, el presentador i el director del nou programa de TV3 "Per què volen els avions?". A continuació, a les 11.50, "Time out" amb Carme Lluveras.

A partir de les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee.  

"El matí de Catalunya Ràdio", dirigit i presentat per Mònica Terribas, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

 

Anar al contingut