Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
El llindar

Creuar "El llindar", viatjar a un altre món

Catalunya Ràdio estrena el podcast "El llindar", creat i dirigit per Toni de la Torre, on la veu de Jordi Boixaderas pren un protagonisme especial

RedaccióActualitzat

Segueix ampliant-se el catàleg de podcasts a Catalunya Ràdio. Aquest dimarts s'estrena "El llindar", una experiència que barreja realitat i ficció per acostar la personalitat de diversos convidats.

Creat, guionat i dirigit per Toni de la Torre, en cada capítol d'"El llindar" podem sentir com un personatge ben conegut, seguint l'inconfusible veu del narrador, Jordi Boixaderas, transita per una història feta a mida, que el porta per territoris estranys, inquietants, angoixants.

"Tot l'equip de gravació vam ser testimonis privilegiats de l'aventura; uns guions valents i intel·ligents, que generaven situacions sempre inesperades, i en justa correspondència uns convidats jugant a totes, sense reserves, a temps real, amb els ulls embenats i en un entorn desconegut."

Cada protagonista s'hi sent perdut, interactuant amb altres personatges interpretats per actors, i desorientat per una suggestió que fa mostrar el seu caràcter d'una manera que no es veuria en una entrevista tradicional: és molt diferent preguntar a una persona si és d'una determinada manera que fer-lo participar en una situació en què demostra si ho és o no.

Després de viure aquesta experiència, cada convidat torna a la realitat per comentar amb De la Torre com ha anat l'aventura de viure una història personalitzada.

"Estic molt agraït als convidats perquè anar a un programa on et tapen els ulls i et desorienten expressament per fer que perdis el control i et posin en una situació vulnerable a través d'una història que tracta temes complexos i que, a més, són temes que et toquen de prop, és molt valent. Són valents i molt generosos."

Els deu convidats de la primera temporada d'"El llindar" són en Peyu, Carlos Cuevas, Diana Gómez, Enric Calpena, Laura Rosel, Els Amics de les Arts, Tomàs Fuentes, Joel Joan, Juliana Canet i Carla Simón.

T'atreveixes a entrar-hi?

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut