El "Ja m'entens" s'endinsa en el món dels refugiats LGTBIQ+

Des d'avui, dimarts 29 de març, ja està disponible al web i a l'app de Catalunya Ràdio una nova entrega del podcast "Ja m'entens". El programa d'aquesta setmana està dedicat als refugiats del col·lectiu LGTBIQ+. Al marge del seu testimoni directe, també recull els coneixements i les opinions d'institucions i entitats, de l'advocat Ton Mansilla i de l'escriptor homosexual ucraïnès Dimas Prychyslyy.

Actualitzat

El "Ja m'entens" tracta la qüestió dels refugiats del col·lectiu LGTBIQ+ amb el director General de Polítiques Públiques LGTBI de la Generalitat, Xavier Florensa, i amb testimonis que han tingut aquesta condició en primera persona: l'activista nicaragüenc no binari Devon Prado; l'activista trans provinent d'Hondures Yoana Mata, i la refugiada russa lesbiana Anna Stoma. 

El podcast també dona veu a les entitats que ajuden el col·lectiu. El president d'Acathi a Barcelona, Rodrigo Araneda, i la representant de Kif Kif a Madrid, Paula Ferrarosa, mostren algunes de les activitats que fan les seves entitats per ajudar els refugiats LGTBIQ+. 

L'espai es tanca amb la cultura que parla dels refugiats LGTBIQ+. David Àvila conversa amb l'escriptor LGTBIQ+ ucraïnès Dimas Prychyslyy i amb l'advocat i activista Ton Mansilla, que amb el seu primer llibre, "Eternos", mostra l'amor d'una parella LGTBIQ+ i els problemes que té per poder viure la seva història en llibertat. 

"Ja m'entens" és el programa podcast dedicat a la comunitat LGTBIQ+ que edita el periodista David Àvila i que es pot escoltar cada dimarts al web i a l'app de Catalunya Ràdio i a les diferents plataformes de podcast.  

catradio.cat/ja-mentens 
twitter.com/jamentensCR 
spotify.com/jamentens 

Anar al contingut