Si teniu ganes de viatjar, passejar i fer volar la imaginació, Victòria Palma proposa fer cada tarda a Catalunya Música un viatge de plaer, descobriment i gaudi a la manera dels joves aristòcrates anglesos del segle XVIII. Un ritual que es va anar convertint gairebé en obligació per a qualsevol persona culta de l'època. Era una nova manera de divertir-se, d'esbargir-se, de conèixer altres maneres de fer i de pensar, i permetia amarar-se d'art i de música. Era un viatge de creixement personal, intel·lectual i vital que va ser batejat amb el nom d'"El gran tour". Aquest serà l'esperit del programa, però, evidentment, "tunejat", personalitzat i adaptat per fer un viatge radiofònic particular. Fet a mida!

Victòria Palma proposa un nou programa pensat per oferir bona música d'ahir i d'avui, música clàssica i noves músiques, que no són res més que una manera de combinar la música del passat:

-"El gran tour" és un programa sense fronteres, passaports, tràmits ni bitllets. És una proposta personal amb ganes d'eixamplar horitzons musicals i anar fent via, al ritme que ens plagui, tot badant i recalcant-nos en la música. Això sí, amb una parada al dia. Segons el dia de la setmana us proposaré que ens aturarem resseguint sempre un fil conductor: "Melodies de posta", "Quadern de viatge", "Versionats", "Benvolgut/uda mestre/a" i "L'illa dels oblidats" seran algunes de les guies del programa. I acabarem sempre la ruta amb un "Souvenir", un record del nostre viatge!

La música d'"El gran tour" serà el vehicle per moure's d'un lloc a un altre, entrar i sortir d'un estil, d'un gènere i anar enfilant històries sense complexos ni gaires explicacions, només per gaudir del fet d'escoltar. El programa vol transmetre, estimular, comunicar idees i emocions amb la intenció que l'oient acabi amb la sensació d'haver fet un gran viatge amb segell propi per l'extraordinari univers musical.

De dilluns a divendres, a les 7 de la tarda, amb Victòria Palma.

Anar al contingut