"El fotimer", amb Àlex Torío

iCat estrena "El fotimer", amb Àlex Torío

El programa convida a recuperar l'experiència d'escoltar discos sencers

Aquest diumenge, 7 de febrer, el músic Àlex Torío s'estrena a iCat amb el programa "El fotimer (de discos que has d'escoltar abans de morir)", un espai setmanal que s'emetrà els diumenges de 18.00 h a 19.00 h a l'emissora musical i cultural de Catalunya Ràdio. El títol del programa juga amb les llistes de discos d'escolta imprescindible que publiquen alguns mitjans de comunicació i llibres especialitzats, i amb el costum, cada vegada més llunyà, d'escoltar els àlbums d'una tirada, en ordre i amb el llibret a la mà per seguir les lletres.

Àlex Torío explica que "la intenció del programa és recuperar la manera en què escoltàvem les cançons abans, amb l'ordre, l'estructura i la intenció amb la qual els seus creadors les van disposar". Cada setmana, "El fotimer" proposarà redescobrir un dels grans discos de la història, explicant dades, anècdotes i el context històric i personal dels autors. I per començar amb força, Torío s'estrena amb un clàssic de clàssics: "Zuma" (1975), un dels àlbums clau de la trajectòria del rocker canadenc Neil Young.

"El fotimer", diumenges de 18h a 19h

Les "iCatTapes", ara també en antena

Els dissabtes, també de 18h a 19h, iCat emetrà iCatTapes, les playlist que fins ara només estaven disponibles online al web i l'app. Es tracta del format mixtape, una recopilació de cançons personal que pot estar basada en estils musicals o inspirar-se en qualsevol tema i que selecciona Raul Hinojosa.

"iCatTapes", dissabtes de 18h a 19h

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut