Dimecres i divendres

El debat de política general, a TV3 i Catalunya Ràdio en directe

TV3 i Catalunya Ràdio connectaran en directe amb el debat de política general que es farà al Parlament de Catalunya aquesta setmana. La connexió serà des de les 9.00 del matí de dimecres 15 fins que acabi el torn de rèplica dels parlamentaris al president de la Generalitat, Quim Torra, un torn que es preveu que s'allargui tota la tarda. Divendres es reprendrà la sessió i el 3/24 ho emetrà en directe.

Quim Torra al Parlament
El president de la Generalitat, Quim Torra, al Parlament

Televisió de Catalunya emetrà íntegrament el debat de política general a través del 3/24, tant en la sessió de dimecres com la de divendres. En l'última sessió de divendres es votaran les propostes de resolució. A més, farà un seguiment exhaustiu de tot el que doni de si en les diferents edicions dels telenotícies, així com "Els matins".

Aquest serà el tercer debat de política general d'aquesta dotzena legislatura. La sessió es farà en el format reduït establert arran de la pandèmia de coronavirus, amb una vintena de diputats dins l'hemicicle. La resta podran seguir el ple en directe internet i votar delegant el vot en els diputats presents o telemàticament.

Recurs al Suprem

D'altra banda, dijous, a les 12.00, es podrà seguir al 324 la vista judicial que tindrà lloc al Suprem pel recurs de cassació del president de la Generalitat, Quim Torra, contra la sentència del TSJC que el va condemnar per desobediència a un any i sis mesos d'inhabilitació.

Pel que fa a Catalunya Ràdio, Catalunya informació també retransmetrà en directe el debat de política general al Parlament i estarà pendent de les reaccions que hi hagi als discursos que es pronunciïn dins de l'hemicicle. Dijous, l'emissora també farà un ampli seguiment, minut a minut, de la vista del president de la Generalitat, Quim Torra, davant del Tribunal Suprem, amb els redactors de la delegació de Madrid i amb un enviat especial des de Barcelona.

"Catalunya migdia" i "Catalunya nit" també recopilaran la informació i analitzaran amb els experts una setmana política clau per saber què passarà al país els pròxims mesos. A més, els programes també se'n faran ressò, especialment "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel.


tv3.cat
324.cat
catradio.cat

@tv3cat

Anar al contingut