El debat de les eleccions municipals de Lleida, a Catalunya Ràdio i Catalunya Informació

Aquesta tarda ha tingut lloc el debat de les eleccions municipals de diumenge, 26 de maig amb els set candidats de les formacions amb representació a la Paeria que emet Catalunya Informació des del Cafè del Teatre de l'Escorxador de Lleida.

Moderat per Pere Joan Àlvarez, delegat de Catalunya Ràdio a Lleida, i Òscar Fernández, de l'informatiu "Catalunya migdia", el debat compta amb la participació de Fèlix Larrosa (PSC), Toni Postius (JxCat), Ángeles Ribes (Cs), Miquel Pueyo (ERC), Rubén Cobo (Crida per Lleida-CUP), Xavier Palau (PPC) i Sergi Talamonte (Comú de Lleida).

Abans del debat, s'ha emès el programa informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner, des del mateix Cafè del Teatre de l'Escorxador. La tertúlia del programa, a partir de les 15.00, i el debat, a partir de les 16.00, compten amb presència de públic, representants d'institucions i entitats del territori i mitjans de comunicació acreditats.

Després de cada debat, Empar Moliner en fa la contra crònica al programa "Estat de Gràcia" de Catalunya Ràdio, amb Roger de Gràcia, a partir de les 17.35.

#26MCatRàdio

catradio.cat
facebook.com/catradio
twitter.com/catradio

Anar al contingut