Xantal Llavina
Xantal Llavina
Dissabte i diumenge, a les 22.00

El creador Christian Escribà i el físic Àlex Arenas, al "Revolució 4.0"

Aquest cap de setmana, a les 22.00, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, entrevistarà, dissabte, el creador i pastisser Christian Escribà, que explicarà els nous projectes empresarials que té relacionats amb la tecnologia. Diumenge, també a les 22.00, serà el torn el físic Àlex Arenas, amb qui analitzarà les dades de com ha evolucionat la sisena onada de la covid.

Dissabte a les 22.00, al "Revolució 4.0" de Catalunya Ràdio, Xantal Llavina entrevista el creador i pastisser Christian Escribà, que explicarà els nous projectes empresarials que té relacionats amb la tecnologia, com el seu darrer criptotortell. Escribà, que el 2008 ja va ser pioner i es va inventar el QR de xocolata, llança una crida durant el programa per a emprenedors tecnològics que vulguin crear projectes de pastisseria i tecnologia.

L'emprenedor Josep Coll presentarà el seu nou llibre, "Com muntar una start-up d'èxit amb 3.000 euros al quart intent". Coll explica al llibre les grans dificultats que va tenir i com se'n va sortir, i omple el llibre de consells per a emprenedors. El publicista Jordi Urbea detallarà quins són els set conceptes que protagonitzaran el màrqueting durant el 2022. I, finalment, l'exalcalde de Fraga Luis Miguel Lapeña presentarà el seu darrer llibre, "Agenda 2030, el gran desafiament del desenvolupament sostenible", en què analitza els objectius que ha marcat l'ONU per garantir un futur més sostenible.

Diumenge, a l'edició número 241, Llavina entrevistarà el físic Àlex Arenas, amb qui analitzarà les dades de com ha evolucionat la sisena onada de la covid. Arenas explicarà com els models matemàtics no anuncien una setena onada i que, per tant, el pronòstic és que hi hagi una primavera més relaxada pel que fa als contagis. Arenas també explicarà per què creu que aquest virus no es pot equiparar, de moment, al de la grip.

Santiago Niño-Becerra argumentarà per què no veu gens clar el boom immobiliari que s'està vivint a internet, on es comencen a pagar fortunes per propietats virtuals a la xarxa, i també analitzarà algunes de les conseqüències que pateixen grans empreses tecnològiques per la falta de components. Carlos Blanco parlarà de diverses empreses que ben aviat es convertiran en unicorns (empreses valorades en més de mil milions), i també dels errors més freqüents que cometen els emprenedors. Laura Gil comentarà els reptes tecnològics més destacats per al 2022. I Natàlia Mas explicarà per què Barcelona és la quarta ciutat europea amb més rondes d'inversió a les start-ups, al davant d'Amsterdam i de Munic.

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

 

Anar al contingut