Roger Escapa, El Suplement
Roger Escapa, realizador d'"El Suplement"

El conseller de Salut, Josep Maria Argimon, a "El suplement"

Aquest dissabte, Roger Escapa entrevistarà a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio el conseller de Salut, Josep Maria Argimon, el primer cap de setmana d'aixecament de les restriccions per la pandèmia.

Actualitzat

El programa "El suplement" també conversarà amb Amelia Tiganus, activista feminista que amb 17 anys va ser venuda a un proxeneta espanyol per 300 euros. Durant cinc anys va viure en carn i ossos la prostitució en més de 40 prostíbuls de tot l'Estat. Dotze anys després de sortir d'aquell món explica la seva història al llibre "La revuelta de las putas".

I diumenge, es buscarà un relat diferent sobre els països africans amb el periodista Xavier Aldekoa. Fa més de 15 anys que hi treballa buscant les millors històries, com les que recull a l'exposició itinerant "Indestructibles".

A més, Tana Collados presentarà "Taules parades", el documental del programa "30 minuts" que aborda l'impacte de la Covid a la restauració. Un equip del programa de TV3 visita diversos restaurants del país per saber la seva experiència durant les fases més dures de la pandèmia, com els ha afectat i com encaren el futur.

"El suplement", que dirigeix i presenta Roger Escapa, s'emet dissabtes i diumenges de sis del matí a una del migdia.

catradio/suplement

facebook/elsuplement

twitter/elsuplement

instagram/elsuplement

spotify/elsuplement

#ImpulsemCultura

Anar al contingut