El col·leccionisme és el fet d'organitzar i agrupar sistemàticament objectes d'un interès històric o artístic especial -o simplement rars-, d'unes categories determinades. No és tant la simple acumulació de materials, sinó una forma de creació de coneixement; de recuperació i conservació de memòria històrica i llegats culturals; d'establiment de vincles humans; de naixement d'associacions i trobades d'intercanvi. El reflex de moments ideològics, estètics i econòmics i, sobretot, de generació de riquesa humana. Les col·leccions tenen un valor sentimental, històric, documental, però... I si portem el col·leccionisme al terreny de l'audició musical?

Si la música és l'art que expressa més bé la idea d'infinit, en aquest espai col·leccionarem uns quants dels arguments que la integren, com ara melodies, timbres, formes, compositors, intèrprets...

De dilluns a divendres, a les 18.30, a "El col·leccionista" s'aniran succeint músiques seleccionades acuradament per Joan Vives, que, de mica en mica, aniran omplint les pàgines d'un gran col·leccionable musical.

"El col·leccionista", un espai per tancar els ulls i gaudir del plaer d'escoltar.

Anar al contingut