#EnquestaBarçaCatRadio

Entre els possibles candidats a la presidència del Barça, més de la meitat dels socis votarien Joan Laporta

El segon candidat amb més suport seria Josep Mª Bartomeu
Actualitzat

"A qui votaries, si finalment són candidats, a les properes eleccions a la presidència del club?"

Després de destapar els resultats de la primera pregunta de l'enquesta a "El matí de Catalunya Ràdio" -"Qui voldria que fos el pròxim president del Barça?"- "El club de la mitjanit" ha revelat que, en la intenció de vot, l'expresident Joan Laporta repeteix a la primera posició (51%) entre els possibles candidats a la presidència del Barça. Seguit a força distància per Josep Mª Bartomeu (27%) i  Agustí Benedito (13%), tots tres acaparen el 91% dels vots. 

Pel que fa a la primera pregunta de l'enquesta, en què no només es proposen candidats possibles, fins a un 35% dels socis volen que Joan Laporta sigui el nou president del Barça. En segon lloc se situa Josep Guardiola amb un 19%. I la tercera plaça, segons l'enquesta, és per a l'actual president, Josep Maria Bartomeu, amb un 15% dels socis. Laporta és el preferit entre els socis de fins a 59 anys i Bartomeu és el primer entre els més grans de 60 anys. 

Paral·lelament als resultats oficials dels que ja disposem amb l'enquesta, els oients que vulguin participar en les preguntes ho poden fer a través de les xarxes socials amb l'etiqueta #EnquestaBarçaCatRadio o a la pàgina web de www.catradio.cat, on trobaran les mateixes qüestions i respostes per triar. Coincidirà amb l'opinió dels socis?


"L'opinió del soci, directe a tu"

Catalunya Ràdio descobreix què pensa el soci del Barça de tots els temes que, ara mateix, afecten l'entitat blaugrana, una enquesta i uns resultats imprescindibles de cara al procés electoral que viurà el club d'aquí uns mesos amb les eleccions a la presidència.

L'enquesta ha demanat l'opinió del soci del Barça sobre diferents aspectes de l'actualitat de l'entitat, tant des del punt de vista esportiu, com econòmic i social, o relacionats amb les pròximes eleccions a la presidència del club. En total hi ha deu preguntes que permetran saber, entre altres coses, qui vol que sigui el pròxim president del Barça, quin jugador voldria que el club fitxés per a l'equip de futbol, quina publicitat vol a la samarreta del primer equip o si acceptaria un traspàs de Leo Messi per una quantitat econòmica important.

Cada dia, fins al divendres 13, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, anunciarà el resultat d'una pregunta de l'enquesta, i "El club de la mitjanit", amb Pere Escobar, farà el mateix fins al programa de la nit del diumenge 15 de març.
 L'enquesta l'ha fet l'empresa TNS, entitat líder en la investigació de mercats a l'estat espanyol i també a escala mundial, amb presència en més de vuitanta països. El treball de camp va començar el 21 de febrer i ha acabat després del partit del diumenge 8 de març al Camp Nou.