Detalls del primer dinar de Leo Messi i Joan Laporta
El president del Barça i l'argentí es van trobar per dinar l'endemà de la presa de possessió de Laporta i van començar a parlar de futur
Detalls del primer dinar de Leo Messi i Joan Laporta
Laporta i Messi acosten posicions
Laporta i Messi el dia de la presa de possessió del president
El club de la mitjanit

Detalls del primer dinar de Leo Messi i Joan Laporta

El president del Barça i l'argentí es van trobar per dinar l'endemà de la presa de possessió de Laporta i van començar a parlar de futur

Actualitzat
TEMA:
Messi

Leo Messi i Joan Laporta van dinar fa unes setmanes per començar a parlar sobre la possible continuïtat de l'argentí al Barça. Va ser la primera trobada entre president i capità per parlar de futur i van posar la base per a la reunió de fa uns dies, avançada per TV3, entre el mateix Joan Laporta i el pare i representant del jugador, Jorge Messi.

Joan Laporta va prendre possessió el dimecres 17 de març a la tarda. Al Camp Nou. Amb Messi entre els presents, exercint de capità i donant solemnitat al moment amb el vestit escollit per a l'ocasió.

Fa unes setmanes, a "El club de la mitjanit", vam explicar que Joan Laporta no va trigar ni 24 hores després de prendre possessió a reunir-se amb Leo Messi i, gairebé a la vegada, Mundo Deportivo va publicar que Laporta i Leo Messi havien dinat junts, sense donar detalls ni la data.
 

Dinar a casa de Messi a Castelldefels

Leo Messi i Joan Laporta van dinar junts l'endemà que Laporta prengués possessió com a president del Barça, el dijous 18 de març. Laporta el va citar la mateixa tarda de la presa de possessió.

El dinar va ser al domicili de Messi a Castelldefels, i a Laporta el va acompanyar una altra persona; al mateix lloc del dinar en què Leo ha convidat avui tota la plantilla.

Va ser una primera trobada, molt cordial, positiva. Messi li va explicar al president que no tenia decidit el seu futur, però que primer escoltaria la proposta del Barça i Laporta li va dir que estava convençut que li faria una proposta que li agradaria, tant a nivell esportiu com a nivell econòmic.
 

Els plans de Messi

Messi li va explicar el seus plans, que passen per jugar dos anys a màxim nivell i després marxar a Miami a acabar els seus dies com a futbolista.

Per què dos anys? Perquè el Mundial de Qatar no és a l'estiu, és a la tardor del 2022 i prefereix preparar-lo en un club de màxim nivell i després de rematar la temporada postmundial.

Laporta va sortir del dinar a casa de Messi amb un punt més d'optimisme sobre la continuïtat de l'argentí i així ho va explicar al seu cercle de màxima confiança aquells dies.

Pel que sabem, Messi també va acabar el dinar amb bones sensacions respecte a la possibilitat de continuar al Barça.

D'això ha passat un mes i mig, Laporta i Leo Messi s'han anat veient en desplaçaments, ja hi ha hagut la primera trobada entre Laporta i Jorge Messi i ara estem a l'espera que el Barça presenti l'oferta concreta que ja va dibuixar a TV3 la setmana passada.

 

ARXIVAT A:
Messi
Anar al contingut