El Barça treballa per fitxar un davanter tapat
Les opcions de Morata de vestir-se de blaugrana han vist un gir (EFE)
EL CLUB DE LA MITJANIT

El Barça treballa per fitxar un davanter tapat

Gairebé descartada l'opció Morata, com ha avançat el "Tot costa", l'àrea esportiva del club blaugrana continua treballant per reforçar la davantera

Actualitzat

Hi ha un tapat per a la davantera del Barça. Els responsables de l'àrea esportiva del club blaugrana tenen dues setmanes per reforçar la davantera, un dels objectius que reclama Xavi Hernández per falcar la plantilla fins a final de temporada.

El Barça busca una alternativa a Morata

Ara mateix, l'opció Morata no s'està treballant, segons ha explicat el "Tot costa", tot i que era la que més convencia Xavi. Segons expliquen des del club, no s'estan fent gestions amb la Juventus per avançar en l'operació del davanter madrileny.

Però això no vol dir que es renunciï a portar un davanter en aquest mercat d'hivern. Tampoc no es descartaria al 100% Morata, coneixent el futbol i el Barça, però ara mateix el que expliquen des del club és que ja no és una opció.

Queda oberta sempre l'operació Haaland, però això és per a l'estiu.

El Barça treballa per fitxar un davanter tapat
Haaland, en la recambra del Barça per al mercat d'estiu (EFE)

L'economia mana

Es treballa en un altre davanter per a aquest mercat d'hivern. Qui és? De moment, no n'ha transcendit el nom. Segurament, no podrà ser ni un gran traspàs, ni un gran sou, perquè el Barça no podria complir el fair play financer.

Anar al contingut