De Ligt vol tornar a escena
Matthijs De Ligt, en un partit amb la Juventus (EFE)
El club de la mitjanit

De Ligt vol tornar a escena

Matthijs De Ligt no està còmode a la Juventus i està fent arribar aquest missatge a Barcelona

Actualitzat

El central holandès, pretès pel Barça fa dues temporades, no està còmode a Torí i està fent arribar a Barcelona el missatge que en el seu dia es va equivocar i que voldria venir a jugar al Camp Nou al costat del seu amic Frenkie De Jong.

Fa dos estius De Ligt i Mino Raiola, el seu representant, van optar per fitxar per la Juventus tot i que el Barça volia fer un esforç per fitxar-lo el mateix estiu que arribava De Jong.

No han estat dues grans temporades de De Ligt a la Juventus, entre lesions i pocs minuts, i mirant enrere comença a reconèixer entre la seva gent pròxima que potser es va equivocar.

De Ligt vol tornar a escena
De Ligt i De Jong, vells amics de la seva etapa a l'Ajax i la selecció holandesa. (FIFA)

De Ligt ha estat parlant amb Frenkie De Jong sobre el seu futur i la possibilitat de venir al Barça, quan les condicions es donin. I De Jong li ha dit que no ho dubti, que el Barça està creixent i que seria una gran opció tornar a jugar plegats en el futur al Barça.

Operació complicada

L'operació és fàcil? No ho és, perquè en aquest mercat no es mouran grans quantitats, i des del Barça reconeixen que no seria fàcil; però també que un jugador com De Ligt, si hi ha possibilitat, s'ha d'intentar.

Avantatge: la relació entre el Barça i la Juventus i la possibilitat que tornin a treballar en una operació d'intercanvi de jugadors.

La dificultat: que són jugadors valorats en molts milions i la situació de "fair play" financer de la Lliga no és gaire favorable per al Barça.

Anar al contingut