"El celobert" arriba al programa número 700 amb un homenatge als tècnics de so

Demà, 13 de setembre, a les 20.00, el músic Lluís Gavaldà retrà un homenatge musical a Miquel Marimon, tècnic de la Delegació de Tarragona de Catalunya Ràdio que fa possible que el cantant d'Els Pets realitzi el programa d'iCat des de Londres.

Lluís Gavaldà

"El celobert", el programa d'iCat en què Lluís Gavaldà comparteix amb els oients la seva passió per la música a través de les petites històries que expliquen les cançons, arribarà demà a l'edició número 700. El cantant d'Els Pets aprofitarà l'ocasió per retre un homenatge especial al reusenc Miquel Marimon, tècnic de la Delegació de Tarragona de Catalunya Ràdio i "l'home que es guanya el cel fent possible el miracle de fer un programa diari des d'Anglaterra, a base de paciència i molta passió per la música".

Gavaldà, artista amb un vast coneixement musical, apassionat i irònic, confegirà el programa de demà amb la selecció de catorze cançons feta per Miquel Marimon, un mena de repàs de "les cançons de la seva vida", i explicarà el perquè de cada peça. La llista començarà amb "My Sweet Lord", de Billy Preston, un dels temes interpretats en el "Concert for George", l'homenatge de diversos artistes al músic britànic George Harrison, que va tenir lloc al Royal Albert Hall de Londres el novembre del 2002, i al qual va assistir el tècnic del programa. L'últim tema de la selecció serà "The Sound of Silence", de Simon & Garfunkel, amb què Gavaldà i Marimon volen fer extensiu l'homenatge a tots els tècnics que, "des del seu silenci, generen el so sense figurar".

"El celobert" és un programa sobre cançons, sobre què expliquen i què amaguen, sobre la seva capacitat màgica per embolcallar les persones quan necessiten companyia. Per això, comparteix cançons d'ara i d'abans, del país i de ben llunyanes, per tal de crear un espai radiofònic ple de melodies i lletres que ventilin una mica l'ànima. El programa es va estrenar a iCat.cat amb un especial la nit de Nadal del 2014, a les 21.00, i va començar com a franja setmanal el gener del 2105. A partir del setembre d'aquell mateix any es va convertir en programa diari, de dilluns a divendres.

El programa "El celobert" s'emet de dilluns a divendres, de 20.00 a 21.00, a iCat.

 

catradio/elcelobert

facebook.com/elcelobert

twitter.com/elcelobert

instagram.com/elcelobert

 

ÀUDIOS RELACIONATS