La gastronomia i la música entren a "El búnquer", que aquesta temporada torna a tenir biografies de personatges històrics per parar un tren, explicades per en Peyu i teatralitzades per en Jair! Que no s'amoïni ningú: ja tenen les llistes dels personatges fetes i relats dramàtics garantits (acceptant suggeriments, això sí).

Com que són dins d'un búnquer i necessiten aliments, aquesta temporada en Peyu, en Jair i la Neus reclamen al públic que els portin menjar i queviures tradicionals del seu poble, i així poden aprofitar per repassar (i criticar) la gastronomia del país.

La Neus, aquest any, ho tindrà complicat: com que sempre recorda que ella és músic i que va anar a estudiar a Suïssa, aquest cop la seva secció és musical. En col·laboració amb el Museu de la Música de Barcelona, la Neus explica la història d'un reguitzell d'instruments curiosos, peces de museu que ningú no es creurà que existeixen. Ah!, i els intenta tocar en directe, des de bongos africans fins a flautes d'allò més estranyes.

La segona part del programa segueix com sempre: una conversa entre en Peyu, en Jair, la Neus i el públic, sigui de manera presencial o bé a través d'una nota d'àudio.

Anar al contingut