El 155 arriba al Fortnite

La desesperació amb els dispositius ens ha abocat a aplicar un 155 domiciliari. És un 155 tecnològic, i el pitjor de tot és que no albirem el moment d'aixecar-lo

Actualitzat

La desesperació amb els dispositius ens ha abocat a aplicar un 155 domiciliari. És un 155 tecnològic, i el pitjor de tot és que no albirem el moment d'aixecar-lo. Els caps de setmana hi ha presó sota fiança si es respecta un cert ordre. Hi tenen accés. Entre setmana s'aplica la presó preventiva, amb la més fèrria disciplina penitenciària. No hi ha dispositius.

Aquest 155 és una explosió controlada que ja ens vèiem a venir. El detonant va arribar en aquella hora crítica, passades les deu, en què les retines infantils de casa haurien d'estar del tot tancades. La intervenció es va produir al lavabo. Allà vam actuar. No van oferir resistència. Els vam enxampar, raspall de dents a la mà dreta, i a l'esquerra, el mòbil, amb el moviment del dit polze amunt i avall, dreta i esquerra, fent servir tota l'extensió del sentit del tacte. Ja n'hi ha prou!

Rere la porta de l'entrada hi ha un SOS d'auxili amb les tres "M" del mòbil. Al migdia, fins que arribi un dels progenitors. De 8 a 9 del vespre. I els dies d'entrenament, unes consultes ràpides quan s'arriba a casa.

No podria explicar on comença tot, però ja us avanço que un dels marrecs en qüestió surt i arriba a casa amb auriculars i que aquesta història particular té símils amb Quevedo: "Érase un hombre a un dispositivo pegado, era un dispositivo superlativo."

L'altre petit insurgent dina amb la tauleta, que té dues raons de ser: el "dream league soccer" i els gairebé 1.000 capítols del "Detectiu Conan". La quantitat de maneres de matar una persona és tan ridículament àmplia com interminable.

Tarda i vespre són de la Play i en aquest terreny guanya el FIFA i el seu germanet petit, que no arriba a l'any: el Fortnite. Aquest joc en què, amb una arma a la mà, no para mai l'acció.

Una mare deia fa poc al programa "This morning" que el Fortnite li havia fet perdre el seu fill de 10 anys. De moment, a mi només m'han vist en calçotets, i és que un amic del nen em va dir l'altre dia que vaig passar per davant mentre estaven a mitja partida del Fortnite. Una mala jugada que m'ha fet l'online. Ara hauré de posar-me els pantalons. El Fortnite m'hi obliga.

Anar al contingut