David Guzman, realitzador de Ciutat Maragda
David Guzman, realitzador de Ciutat Maragda
DISSABTE, A LES 23.05

Edició especial del "Ciutat Maragda" des de la Fira del Llibre de Londres

Demà dissabte, 9 d'abril, a partir de les 23.05, el programa dirigit i presentat per David Guzman s'endinsa en la Fira del Llibre de Londres, que del 5 al 7 d'abril va posar el focus en la literatura catalana amb la presència a l'estand català de vuit autors, 21 editorials i agències literàries, i l'Associació Professional d'Il·lustradors de Catalunya. En aquesta edició especial, el "Ciutat Maragda" fa balanç dels dos àmbits d'actuació de la presència catalana, el programa professional i el cultural, amb entrevistes enregistrades des de la capital britànica.

El "Ciutat Maragda" d'aquest dissabte se centra en el Programa Spotlight de la Fira del Llibre de Londres, dissenyat per crear col·laboració entre mercats editorials i per destacar una literatura concreta a un públic internacional. Aquest 2022, l'escollida era la catalana. David Guzman conversa, entre altres protagonistes, amb tres dels vuit autors catalans que van protagonitzar una xerrada oberta per parlar de la seva obra i dels temes que els motiven, Irene Solà, Eva Baltasar i Sergi Pàmies. També entrevista Mara Faye Lethem, escriptora i traductora literària del català i del castellà a l'anglès. 

"Ciutat Maragda" és el programa de literatura de Catalunya Ràdio. Dirigit per David Guzman, es pot escoltar cada dissabte d'onze a dotze de la nit. 

 

Anar al contingut