Cristina Villanueva, a "El divan"
Cristina Villanueva, a "El divan"
ANÀLISI

Cristina Villanueva, la metgessa que busca la bellesa en l'equilibri i la naturalitat

Retrat íntim de la conversa amb la Dra. Cristina Villanueva, especialista en Medicina i Cirurgia Estètica

Actualitzat

S'acosta a les pacients (sobretot dones, tot i que cada cop veu més homes) amb minuciositat. A poc a poc busca quin és el millor tractament per a cada persona. Es tracta de recuperar la seva millor expressió, aquella que fem quan estem de vacances, relaxadament. Somriu i diu:

"Treballo en una especialitat que fa felices les persones."

Cristina Villanueva. Cirurgiana plàstica i estètica, quan va tenir el seu quart fill, va decidir deixar les guàrdies a l'hospital i dedicar-se a la Medicina. Ben aviat va passar a ser considerada pionera a tot l'Estat en utilitzar el bòtox en medicina estètica.

Em mira, i em quedo absolutament sorpresa escoltant-la: "El bòtox és una molècula fascinant." I afegeix: "Hem de buscar la naturalitat, perquè nosaltres no som ni de plàstic, ni de pedra."

Sap un munt d'anatomia i li agrada l'art. Cal un toc artístic per tractar l'expressió de la cara rejovenint-la, sense excessos, sense faccions artificioses, sent nosaltres mateixos i amb honestedat.

Cristina Villanueva, a 'El divan'
Cristina Villanueva, a "El divan"

La Dra. Villanueva dona classes a altres metges i fa seminaris a la universitat. Sempre investigant i a la consulta, se li eixampla el somriure quan ens confessa que li acaben de dir que serà àvia d'un nen. Sensible, afegeix: 

"Hem de valorar les coses que tenim i dir-nos més que ens estimem. Si algun dia em jubilo, m'agradaria seguir estudiant."

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut