Sílvia Cóppulo
Sílvia Cóppulo
DIMECRES

Disponible al web i l'app de Catalunya Ràdio el primer programa de la nova temporada d'"El divan", amb Sílvia Cóppulo

"El divan", amb Sílvia Cóppulo, torna en format podcast cada dimecres a partir d'avui, 30 de març, a Catalunya Ràdio. La tretzena temporada del programa proposa més converses humanes, personals i íntimes perquè els convidats confessin les seves interioritats vitals i, a partir d'aquí, ajudin a fer més comprensible allò que està passant de debò en l'actualitat.

Actualitzat

"El divan" configura un espai propi, singular i únic, que des de fa 13 anys incideix en els valors de la conversa, la sinceritat i la humanitat per treure el millor de cada entrevistat. Amb la complicitat de la música que acarona la vida de les persones que s'estiren al divan, Sílvia Coppulo genera una atmosfera íntima, capaç d'arribar al moll de l'os d'aspectes d'interès particular i, a la vegada, general. 

En aquesta tretzena temporada, exclusiva en format podcast, "El divan" pren formes diferents. D'una banda es manté "el divan clàssic": la conversa amb persones de gran rellevància social i cultural. Però a més neix "el divan actual", que pren formats diferents. Basant-se sempre en la vessant més humana, aborda qüestions rellevants de la vida des de la proximitat emocional i creant un espai d'harmonia. És el cas del primer programa, titulat "Ningú voldria estar dins d'un pou, oi?". Javier Cuesta, Félix Soria i Mariona Muñoz, "ments despertes" amb diagnòstic de salut mental, reflexionen sobre aquest tipus de malalties i ajuden a tirar per terra qualsevol mena de prejudici, tabú o estigma.   

L'equip del programa està format per Sílvia Cóppulo, direcció, guió i presentació; Núria de la Fuente, coordinació, producció i fotografies; Josep Lluís Santiso, gravacions i muntatge musical, i Laura Larrégola, redacció de mitjans digitals. 

"El divan" es pot seguir a través de la pàgina web i l'app de Catalunya Ràdio, de les xarxes socials i de Spotify. 

 

Anar al contingut