Temporada 21-22

Quim Morales, Albert Sánchez Piñol i "La tarda", les novetats de la temporada de Catalunya Ràdio

Laura Rosel dirigeix per segon any "El matí de Catalunya Ràdio" en una graella que arrenca dilluns amb sis hores renovades

Actualitzat

Catalunya Ràdio estrena aquest dilluns 30 d'agost nova temporada amb una graella amb sis hores diàries de programació completament renovades. A l'FM, Quim Morales farà "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio", on repassarà l'actualitat amb uns analistes que no deixaran canya dreta. Albert Sánchez Piñol s'estrena al món del podcast amb una producció que segueix els passos d'"El segrest" de Carles Porta.

L'equip que posarà en escena "La torre de vidre" d'Albert Sánchez Piñol (Catalunya Ràdio)

"La torre de vidre"

Serà la primera sèrie de ficció en àudio immersiu de Catalunya Ràdio. Una de les principals apostes, que s'estrenarà a l'octubre.

Una història original d'Albert Sánchez Piñol, dirigida per Santi Faro, que compta amb un repartiment d'actors i actrius de primer nivell. Pere Arquillué, Nausicaa Bonnín, Lluís Marco, Pep Anton Muñoz i Artur Busquets interpretaran els protagonistes d'una inquietant història ubicada en una Barcelona postapocalíptica.

"La tarda de Catalunya Ràdio"

El canvi més rellevant a la graella arriba a les tardes, amb Òscar Fernández i Elisenda Carod, un tàndem que garanteix l'entreteniment, l'anàlisi de l'actualitat, el rigor informatiu i el servei públic.

Cada tarda, de dilluns a divendres, ens acompanyaran de 15 a 19 h. La nova parella radiofònica no oblida, però, l'Empar Moliner, que també s'incorpora a la primera franja de "La tarda de Catalunya Ràdio".

De Quim Morales a Albert Sánchez Piñol: així serà la nova temporada de Catalunya Ràdio
Òscar Fernández i Elisenda Carod presentaran "La tarda de Catalunya Ràdio"

La vacant que deixa Òscar Fernández al "Catalunya migdia" queda ben coberta per una altra professional amb anys d'experiència a Catalunya Ràdio.

Gemma Bonet agafa el relleu del programa informatiu de referència a Catalunya, acompanyada de tota la redacció de la casa i amb Marta Carreras, que aparca el micròfon autònom de "LaTdT" per seguir aportant la visió esportiva que també inclou el programa.

De Quim Morales a Albert Sánchez Piñol: així serà la nova temporada de Catalunya Ràdio
Quim Morales agafarà el relleu de Laura Rosel a "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio"


Quim Morales arriba amb una última hora!

Cada dia a les dotze, Laura Rosel passarà el testimoni de l'antena a Quim Morales i l'equip de "L'última hora del matí de Catalunya Ràdio". La traca final, amb un grup d'experts que compta amb Charlie Pee i Joel Díaz per embolcallar l'actualitat d'humor, ironia i transgressió.

Quim Morales [Badalona, 1975] arriba de RAC105 amb la intenció de treballar amb previsió i no deixar-ho tot per a última hora!

Tornen clàssics moderns

La graella de Catalunya Ràdio ja fa temps que no es llegeix només en clau d'FM. L'aposta per les noves plataformes, amb l'objectiu de captar públic jove en català, es referma i a partir del 30 d'agost Catalunya Ràdio seguirà mostrant la "ràdio visual".

 

Catalunya Ràdio torna a posar llum a la foscor amb "Crims", de Carles Porta; ens refugiem en "El búnquer" clandestí d'En Peyu, Jair Domínguez i Neus Rossell, i superem els tabús "boomers" amb "Adolescents XL", amb Roger Carandell, Marta Montaner i Juliana Canet.

I no oblidem...

Que Mariola Dinarès ens continuarà apropant el benestar digital amb el "Popap"; que Jordi Costa i Sònia Gelmà tornen reforçats per jugar a fons tots els partits de la temporada al "Tot costa", com també el temple esportiu dels caps de setmana, el "Tot gira", amb David Clupés, i "LaTdT", la transmissió referent d'anàlisi futbolística, amb Ricard Torquemada, Bernat Soler i tot l'equip que la integren.

I que el cap de setmana, "El suplement" de Roger Escapa arriba amb el seu esperit i aire fresc. I que seguirem posant el focus en programes referents com "Revolució 4.0", que aquesta temporada s'emetrà dissabte i diumenge, o "Solidaris", "L'ofici de viure", "Les dones i els dies" i  "Ciutat Maragda".

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut