Cristina Puig
Nou fitxatge, tardor 2017

Cris Puig, fitxada: "Porto la ràdio a les venes"

Cristina Puig s'incorporarà, a partir del setembre, a Catalunya Ràdio. La segona hora del "Catalunya vespre", de 10 a 11, és seva! Substituirà Sílvia Cóppulo, que portarà el seu "Divan" a TV3

Actualitzat

"Tornar a fer ràdio, explicar als oients el moment polític tan important que viu Catalunya i fer-ho a la 'casa gran' és com redactar la carta als Reis". Il·lusionada, amb ganes de compartir coses i passar-s'ho bé, així es presenta la Cristina Puig, que a partir de la temporada que ve conduirà la tertúlia del "Catalunya vespre". Naturalitat i gens d'impostura, perquè com ella mateixa diu, "la millor manera de garantir-te poques òsties és ser tu mateix". La Cris farà pair l'actualitat de tota la jornada a tots els que connecteu de nit la ràdio, i que en sou molts. I ho farà amb gent nova que l'acompanyarà diàriament. Veus poc conegudes que faran de tertulians, amb l'objectiu de fer-los familiars. 

"Que no t'hagin de dir mai que..."

La frase de la seva àvia la recorda sempre abans de posar-se al llit. Dorm bé, tot i que no té un son profund, malgrat que reconeix que, al final del dia, intenta tenir la consciència tranquil·la. Pensant i repensant tot el que ha fet, sota un principi: "No esperis dels altres el que tu creus". El seu perfeccionisme l'obliga a una autoexigència que, com reconeix, "moltes vegades no és ben entesa pels altres". 

Tancat el seu fitxatge per Catalunya Ràdio, ara buscarà la platja! Condició indispensable en la tria de les seves vacances. De petita, estiuejava a Lloret de Mar. De gran, a Formentera. I ara, pressionada per la família, buscarà un altre destí en què pugui "badar, veure el mar i li toqui el sol". Un lloc on de bon matí pugui prendre's el seu cafè i els seus cereals i llegir un dels molts llibres que comença i no acaba, sense "sentir-se culpable". El primer de la llista, "Patria" de Fernando Aramburu.

5 preguntes, 5 respostes

  1. Quin és l'estiu perfecte? "Deixar-te el mòbil a casa i que no t'agafi un atac d'angoixa"
  2. El moment polític actual, en una frase. "Incert i apassionant, amb la sensació que han de passar coses grans"
  3. Ets més de fer esport o de sofà? "No m'agrada fer esport, però tampoc sóc de sofà. El ioga serveix?"
  4. Quina és la sèrie que veuries cada nit? "De les d'ara, no en veig cap. L'última va ser 'The Newsroom'"
  5. Pots viure professionalment al marge de les xarxes socials? "Ara mateix, no! Són una font d'informació, donar l'esquena a la xarxa no té cap sentit"
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut