Nova temporada amb doble ració de "Crims", de Carles Porta
Carles Porta a la imatge promocional de la campanya 22-23 de Catalunya Ràdio i TV3 "Us estàvem esperant"
Crims

Doble ració de "Crims" aquesta temporada a Catalunya Ràdio!

A partir del 3 de setembre, Carles Porta posarà llum a la foscor cada dissabte i diumenge, a les 21 h

Actualitzat

El programa de ràdio més escoltat online, "Crims", de Carles Porta, torna per cinquena temporada consecutiva amb bones notícies! Els seus milers de seguidors podran escoltar dos capítols per setmana, plogui o nevi, a Catalunya Ràdio, l'app i el web. Una novetat que Porta celebra:

"Venim d'aconseguir l'Ondas i el Premi Nacional de Comunicació. No podem fallar. En antena potser faltarem algun dia --ja ho sabeu, allò del futbol--, però al web de Catalunya Ràdio i a les plataformes habituals hi haurà un nou capítol cada dissabte i cada diumenge."

El programa continua amb nous casos reals, en què es podran sentir els protagonistes de cadascuna de les històries. Una cinquena temporada en què el crim agafarà noves dimensions i en què es tornarà a veure que la cara més fosca de la nostra societat no té límits. Si no, com s'entén que un pare executi el seu propi fill?

"Ens endinsarem en la foscor d'un segrest en primera persona; parlarem d'algun crim històric; ens fixarem en els petits detalls que permeten atrapar assassins i fins i tot viurem, també en primera persona, què passa quan vols evitar un atracament i et disparen tres trets. Un d'ells, al cap!"

El primer capítol de la temporada revisarà el cas de l'esquarterador de Sant Pere Pescador, que ens traslladarà al 26 de setembre del 2010.

Tot i que la vocació del programa no és resoldre crims, la seva tasca rigorosa de difusió ha contribuït en la investigació de casos com l'assassinat d'Helena Jubany i la identificació de la noia de Portbou.

El fenomen radiofònic va esclatar la temporada 2018-2019; des de llavors no ha parat de créixer i s'ha convertit en el programa amb més fidelitat i comunitat digital de l'emissora. La temporada anterior, "Crims" va acumular més de 2,2 milions de reproduccions d'àudio a l'emissora, 6,1 si s'hi suma el consum a les plataformes externes (Spotify, iTunes, iVoox, Google Podcast i Amazon Podcast).

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut