Carles Porta a la imatge promocional de la campanya 22-23 de Catalunya Ràdio i TV3 "Us estàvem esperant"
Carles Porta a la imatge promocional de la campanya 22-23 de Catalunya Ràdio i TV3 "Us estàvem esperant"
Crims

Nou rècord històric de "Crims"!

Amb 66.000 reproduccions a la carta, el programa de Carles Porta aconsegueix el seu millor registre setmanal al web i l'app de Catalunya Ràdio

Actualitzat

El fenomen de "Crims" no para de créixer! Només dues setmanes després de l'estrena de la cinquena temporada, la bona rebuda de l'audiència s'ha traslladat en una nova fita: 66.000 reproduccions entre el 5 i l'11 de setembre al web i l'app de Catalunya Ràdio, sense sumar el consum a la resta de plataformes. Un màxim històric des del seu debut l'any 2018 amb el Cas Jubany, que ja va marcar l'inici d'una trajectòria que continua batent rècords, tant a la ràdio com a TV3.

La bona notícia s'afegeix a la gran novetat de la temporada: la publicació de dos capítols nous cada cap de setmana a les 21 h, independentment de l'emissió en antena:

Ja has escoltat els últims casos? "El cadàver esquarterat i repartit en bosses d'escombraries" i "El segrest d'Anabel Segura" s'han situat al top 5 d'àudios més escoltats de la setmana a Catalunya Ràdio. 


La versió televisiva de "Crims", també presentada per Carles Porta, tornarà a TV3 al novembre amb quatre capítols centrats en la desaparició d'una veïna de Girona el 2013 i el cas "Febamar", l'atac al propietari d'un concessionari de cotxes d'Alcanar que també s'ha pogut seguir a #CrimsCatRàdio

NOTÍCIES RELACIONADES
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut