L'equip del "Crims" després de recollir l'Ondas a Millor Programa de Ràdio
L'equip del "Crims" després de recollir l'Ondas a Millor Programa de Ràdio
Crims

Carles Porta recull el Premi Ondas al Millor Programa de Ràdio per "Crims"

Al seu discurs d'agraïment, Porta ha reconegut la tasca de tot l'equip i ha aprofitat per defensar contundentment el català i l'honestedat periodística

Actualitzat

Sents "You Want It Darker", de Leonard Cohen, i no pots evitar pensar en el "Crims" de Carles Porta? El fenomen radiofònic i televisiu continua creixent i, a més del suport incondicional dels seus oients, ara ja suma un Premi Ondas al Millor Programa de Ràdio, el més prestigiós del sector.

Un reconeixement que arriba 11 anys després de l'últim Ondas a Catalunya Ràdio, atorgat en la categoria de millor tractament informatiu d'un esdeveniment per la gran nevada del 2010, i que ens fa compartir l'emoció de Carles Porta en el seu discurs d'agraïment, que també ha aprofitat per defensar el català i reivindicar la "llum a la foscor" en l'àmbit periodístic:

Com ha destacat Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, estem davant d'un "contingut innovador i valent que ens ha permès triomfar tant a les xarxes com a l'FM i conquistar el públic jove, que torna a escoltar la ràdio a través d'històries com les que narren Carles Porta i el seu equip".

El que va començar com una secció de crònica negra l'any 2017 i posteriorment va donar lloc a l'exitós podcast "Tor, tretze cases i tres morts" va esclatar la temporada 2018-2019 amb el que avui és un dels programes amb més fidelitat i comunitat digital de l'emissora. Poc després d'haver arrencat la seva quarta temporada, el jurat de la 68a edició dels guardons ha volgut premiar "Crims" per haver "recuperat amb rigor periodístic, màxima qualitat i èxit, la narrativa radiofònica de la crònica negra".

Foto de família de l'equip del 'Crims' al Teatre Coliseum de Barcelona, on s'ha celebrat la 68ena edició dels premis Ondas (SER)
Foto de família de l'equip del "Crims" al Teatre Coliseum de Barcelona, on s'ha celebrat la 68a edició dels Premis Ondas (SER)

Per celebrar-ho com es mereix, "La tarda de Catalunya Ràdio" ens ha regalat una programació especial amb una desfilada de veus i anècdotes relacionades amb l'èxit del programa i la participació de tot l'equip del "Crims". Vols saber com és treballar amb Carles Porta? O com ha estat el cara a cara de quatre Carles Porta de Catalunya?

Celebracions a banda, ens quedem amb aquesta afirmació del director de "Crims": 

"La gent s'ha fet seu el programa i això és el millor del premi."

Gràcies a tots i totes per fer-ho possible! T'esperem amb un nou capítol cada diumenge, a les 21 h, a Catalunya Ràdio. 

Carles Porta, emocionat, ha acabat el seu discurs amb un gran 'Visca la ràdio'!
Carles Porta, emocionat, ha acabat el seu discurs amb un gran "Visca la ràdio"! (Iván Giménez Costa)
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut